More

  League One: Reading i krise før møte med ligaleder 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fra topp seks i Championship til bunnen av League One for Reading i løpet av 365 dager 

  The Royals er i krise. Ruben Selles famler i blinde med sitt unge mannskap som virker til å ha mistet all selvtillit i løpet av de siste ukene. For 365 dager siden overrasket Reading alle ved å ligge i toppen av Championship. Et år senere, utallige poengtrekk senere og et helt nytt lag senere ligger de nest sist i League One etter 13 kamper.  

  Seks poeng har laget sanket sammen, mye takket være den gode starten som fikk fjernet minuspoengene raskt. Borteformen er et kapittel i seg selv og før neste bortekamp er spilt vil de ha gått 365 dager siden forrige seier på bortebane. Denne sesongen har samtlige endt med tap. Hjemme på Madejski hadde man frem til tirsdag en tro på at alle kunne slås, men i bunnkampen mot Fleetwood leverte de en hårreisende forestilling som endte med fortjent tap da Josh Vela sendte Fleetwood tilbake i ledelsen på overtid. Krisen er absolutt her, og nedrykk er en mulighet om dette ikke snur fort.  

  En ny hjemmekamp venter lørdag ettermiddag, men Fleetwood på 22.plass blir byttet ut med Portsmouth på førsteplass. Til tross for at de leverte en skuffende uavgjortkamp mot Cambridge har de 25 strake kamper i League One uten tap. Med fire poeng ned til Oxford United som tapte i midtukens bortematch mot Wigan suser de mot opprykk, og Reading i dagens tilstand bør ikke skremme Pompey.  

  Jaktende storlag 

  Barnsley, Bolton, Peterborough og Blackpool tok alle tre poeng i midtuken og plasserte seg dermed i den rekkefølgen bak de to på direkte opprykksplass. Særlig Bolton viste klasse da de i den tøffe bortekampen mot Wycombe slo til med 4-2 seier, der fire nye målscorere presenterte seg med sine første mål for sesongen. Hos Barnsley leverte ligaens toppscorer Devante Cole ny scoring i den overbevisende seieren mot Shrewsbury og Blackpool fikk se nok et mål av Jordan Rhodes da de slo Cheltenham 3-2 i en kamp de trodde de hadde avgjort på stillingen 3-0 etter 40 minutter.  

  Barnsley er storfavoritter mot Fleetwood i helgens kamp, men oppgjøret mellom Blackpool og Peterborough er helt åpent og kan si oss litt mer om hvor sterke lagene faktisk er. Bolton skal også ut i ny test da de reise til Charlton som på sin side fikk sitt første tap under Michael Appleton i midtuken da Lincoln snudde 0-1 til 3-1. Hjemme på The Valley har de derimot virket uslåelige under deres nye manager.  

  Adjø, urokråke  

  Torsdag kveld var det over og ut for Joey Barton i Bristol Rovers. Etter opprykket til League One for knappe 18 måneder siden var dette sesongen progresjonen skulle fortsette. Den har absolutt uteblitt. En god start på sesongen har visnet ut i ingenting. Bare en scoring fra midtbanen signert Chris Martin i sluttminuttene reddet Barton fra sitt tredje strake tap da de i midtuken spilte 1-1 mot Stevenage. Det var ikke godt nok siden de i helgen tapte hele 1-4 mot Burton Albion. Nå er urokråka som har blitt stadig mer urolig igjen denne høsten fått sparken. Kanskje vil de gi ny energi hos lillebror i Bristol.  

  Full pott til glimrende odds 

  Charlton som favoritt til 1,77 mot Reading og troen på Wigan-seiere igjen borte mot Exeter til 3,10 gikk begge inn forrige helg. En herlig revansj og nå går vi for en ny dobbel i League One. Vi tror Joey Barton-exiten fører til Bristol-show og dermed får de favorittstempelet hjemme mot Northampton, laget de robbet opprykket fra for 18 måneder siden. Peterborough, Lincoln og Charlton er våre kandidater til rundens luring denne helgen. Vi gir Charlton fordelen siden de ofte har levert for oss denne sesongen.  

  FAVORITTEN:     

  • Bristol Rovers – Northampton               
  • TIPS:    
  • H til 2,00 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Charlton – Bolton      
  • TIPS:     
  • H til 2,25 i odds hos Norsk Tipping 

  Kamper i League One denne runden

  League One: Reading I Krise Før Møte Med Ligaleder  Zh19K1Zj League One
  League One: Reading I Krise Før Møte Med Ligaleder  2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen