More

  League One: En ny epoke for hjemvendt helt  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Debuterer i League One: Des Buckingham har et royalt navn, og nå skal den Oxford-fødte mannen lede Oxford United til nye høyder. 

  Sjokket etter avgangen til Liam Manning har lagt seg. Tre poeng i første kamp uten manageren har blitt etterfulgt av landslagspause og en ny manager på plass. Fra Mumbai kommer Des Buckingham tilbake til klubben der han som 18-åring fant ut at han hadde større forutsetninger for å lykkes som trener enn spiller. Den nå 38 år gamle manageren har vært utenfor de britiske øyer mesteparten av tiden siden med suksessrike opphold i New Zealand og India. Nå har Bukingham fått en ukes tid på seg før den store ilddåpen borte mot Cheltenham venter.  

  Cheltenham har våknet til liv etter at Darrell Clarke tok over og står med 2-2-1 på sine fem siste kamper, den siste et sterkt 1-1 resultat hjemme mot formsterke Wigan. Det blir ingen lett debutkamp for Oxfords nye mann, og med Bolton bare bak på dårligere målforskjell kan hans første kampdag ende med at de tar seg opp på direkte opprykk om Exeter beseires hjemme på Macron Stadium. Og med Exeters form i mente er det meget sannsynlig.  

  Les også: Alle managerbyttene denne høsten

  Godkjent start for Lincolns nye mann

  Michael Skubala har tatt spranget til seniorfotball på strålende vis. Lincoln sin nye manager ble ansatt nesten samtidig som Buckingham, men har allerede rukket å lede laget i to kamper. Den første endte i knepent tap borte mot Stevenage før de slo Leyton Orient borte i oppgjøret som tidligere i høst ble stoppet på stillingen 1-0 til Leyton Orient da en supporter falt om og dessverre døde. For Lincoln ble Ethan Hamilton helten i omkampen med sin scoring i siste spilleminutt.

  Med bare et poeng opp til dagens motstander Barnsley kan Lincoln faktisk klatre opp på playoff om noen andre resultater også går veien denne lørdagen. Favorittstempelet har de, men for Lincoln er det alltid best å være en liten outsider. Barnsley på sin side fikk en lite hyggelig melding denne uken da det viste seg at de blir kastet ut av FA-cupen etter å ha brukt en ikke registrert spiller i omkampen mot Horsham. 3-0 seieren ble dermed ikke gjeldende og laget fra nivå syv får plassen i andre runde.  

  Rundens storkamp fra Fratton Park  

  Ligaleder Portsmouth har nå fått to uker på seg til å legge bak seg overtidsmålet mot Charlton som hindret de fra nok en seier. Likevel har laget fortsatt rekken på 27 kamper uten tap i League One, men kanskje kan rekken få problemer i helgens hjemmekamp mot Blackpool.

  Neil Critchley sitt mannskap spilte kamp forrige helg og slo til med 4-0 over Shrewsbury etter blant annet to mål av Jake Beesley som ser ut til å finne form etter lengre skadeavbrekk. Blackpool har vist bedring den siste tiden og spilt gode bortekamper mot både Oxford United og Bolton selv om det bare har resultert i ett poeng. Vi blir derimot ikke overrasket om de får med seg noe fra denne kampen. Blackpool har ikke gitt opp direkte opprykk.  

  Derby står med 7-0 på sine to siste ligakamper og er sammen med Blackpool noen av lagene som jager utenfor play off. Til tross for en skrekkelig omkamp i FA-cupen mot Crewe er det tegn til at Derby også begynner å finne ut av deres trøblete start på sesongen. De tar imot Bristol Rovers som fortsatt ikke har funnet erstatteren til Joey Barton som fikk sparken for en måned siden. Andy Mangan leder fortsatt laget.  

  Tippepause 

  League One hadde tippepause forrige helg siden det bare var to kamper. Vår oddsekspert fikk likevel inn Lincoln-seier i midtuken da de slo Leyton Orient. Både Peterborough, Bolton og Oxford United har for lav odds til at det er verdt et spill. Vi gir Lincoln luring-stempelet i møtet med Barnsley. Det fremstår helt ulogisk for oss at Barnsley er favoritt hos Norsk Tipping til denne. Favoritt blir Wycombe som har hentet Lyle Taylor for å demme opp for skadene på spissplass.  

  FAVORITTEN:  

  • Wycombe – Reading             
  • TIPS:    
  • H til 1,77 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Lincoln – Barnsley       
  • TIPS:     
  • H til 2,75 i odds hos Norsk Tipping 

  Kampene i den 19. ligarunden i League One

  League One: En Ny Epoke For Hjemvendt Helt   Exaikumx League One
  League One: En Ny Epoke For Hjemvendt Helt   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen