More

  League One: Dramatisk avslutning

  En dramatisk finale i League One så Derby misse play off og Cambridge redde plassen etter enorm sjansesløsing av Milton Keynes.

  101 poeng og seriemester

  Plymouth og Ipswich var allerede klare for opprykk, men i dag ble det bekreftet at Plymouth vinner League One etter deres 3-1 seier borte mot Port Vale. En fantastisk prestasjon av Argyle som nå kan rette fokus mot Championship fra høsten av. Det kan også Ipswich gjøre med sin andreplass og sine 98 poeng.

  Peterborough sikret play off

  Litt lengre nede på tabellen var allerede Sheffield Wednesday, Barnsley og Bolton klare for play off. Derby hadde den siste før dagens serierunde men fikk det tøft da Curtis Davies laget straffe og selv ble utvist etter 40 minutter av oppgjøret borte mot Sheffield Wednesday. Det passet dermed dårlig at Peterborough tok tidlig føringen borte mot Barnsley ved storscorer Jonson Clarke-Harris. Derby fikk aldri poenget de trengte mot Wednesday og måtte dermed håpe på hjelp av Barnsley. Det fikk de ikke for The Posh økte til 2-0 med ti minutter igjen av andreomgang da Jack Taylor stanget inn seiersmålet.

  Dermed ble det Peterborough som stakk av med den siste play-off plassen og møter med det Sheffield Wednesday i play off.

  I den andre semifinalen blir det Barnsley mot Bolton. Hele opplegget finner du her

  League One: Dramatisk Avslutning 1025359368 1 League One
  Peterborough Sikret Play Off Og Møter Sheffield Wednesday I Semifinalen.

  Cambridge reddet plassen

  Tre lag og to av de måtte ta turen ned til League Two sammen med Forest Green og Accrington Stanley. Det var status før siste serierunde. Cambridge som lå poenget bak Morecambe og Milton Keynes før siste serierunde tok en tidlig 2-0 ledelse mot Forest Green og klatret med det opp på trygg grunn etter 45 da både Morecambe og Milton Keynes gikk til pause med 0-0 i sine bortekamper mot Exeter og Burton. Cambridge vant oppgjøret sitt og måtte dermed vente på resultatene fra de to andre nedrykksrivalene.

  Morecambe kom tidlig i trøbbel etter hvilen da Exeter tok ledelsen, men forrige rundes store helt, Cole Stockton gav fornyet håp da han etter 55 minutter utnyttet en enorm gavepakke fra Exeter og headet inn 1-1. Dessverre for Morecambe ble håpet syltynt igjen få minutter senere da Jay Stansfield banket inn 2-1 for Exeter. Samme mann avsluttet sitt emosjonelle utlån til Exeter med å legge på til 3-1 og med sitt hattrick dermed sendte Morecambe ned til League Two.

  Dermed var det bare Milton Keynes som kunne sende Cambridge ned til League Two og de presset på for en scoring mot Burton. Enorme sjanser ble det utover i andreomgang og det var tidvis utrolig at ballen ikke gikk i mål. Både Burton-bein og stolper stod i veien i det massive presset de kjørte på med. De siste ti minuttene var det perioder ti Milton Keynes spillere inne i straffeområdet til Burton i jakt på scoringen som kunne redde plassen. 15 avslutninger på mål, men scoringen kom aldri for Milton Keynes som fire minutter på overtid så tre avslutninger bli reddet på streken. Nærmere er det ikke mulig å komme uten scoring.

  Dermed beholder Cambridge United plassen i League One på utrolig vis. For Milton Keynes og Morecambe blir det retur til League Two og særlig Wimbledon setter pris på at Milton Keynes sviktet i år også.

  Dagens resultater

  • Sheffield Wednesday 1-0 Derby
  • Barnsley 0-2 Peterborough
  • Port Vale 1-3 Plymouth
  • Fleetwood 2-2 Ipswich
  • Bristol Rovers 2-3 Bolton
  • Portsmouth 2-2 Wycombe
  • Cheltenham 2-2 Charlton
  • Lincoln 1-0 Shrewsbury
  • Oxford 1-2 Accrington Stanley
  • Cambridge 2-0 Forest Green
  • Burton 0-0 Milton Keynes
  • Exeter 3-2 Morecambe

  Sluttabellen i League One

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen