More

  Ipswich og Plymouth rykker opp

  Ipswich gjorde kort prosess, men Plymouth måtte kjempe hardere for et fortjent opprykk til The Championship.

  Opprykk endelig i boks

  Ipswich Town er endelig tilbake på nest øverste nivå etter nedrykket i 2018/19-sesongen. Med sin 13 seier på siste 14 er det klart at League One er et avsluttet kapittel. Kieran McKenna sitt mannskap gjorde kort prosess og stoppet ikke før det stod 5-0 til pause. Conor Chaplin startet ballet med et vakkert skudd før Massimo Luongo gjorde det samme. George Hirst sklei inn 3-0 og derfra og ut var selv den mest pessimistiske på Portman Road sikker i sin sak. Traktorgutta stoppet ikke før det stod 6-0 på tavlen, og festen er allerede i gang. Nå er det bare å glede seg til det herlige derbyet mot Norwich neste sesong.

  Plymouth fikk det langt tøffere i sin hjemmekamp mot Burton. Gjestene kunne fort tatt ledelsen de første femten minuttene mot et nervøst Argyle. Men kvarteret før pause tok hjemmelaget mer og mer over føringen. De var nære med en heading i metallet før Niall Ennis minuttet før pause fikk kranglet inn 1-0. Nervene ble roet i pausen, men nervøsiteten kom raskt tilbake utover i andreomgang. Store sjanser til tross, spenningen levde helt til dommeren blåste av banen og banestormingen kunne starte. Plymouth er tilbake på nest øverste nivå for første gang siden 2009/10-sesongen.

  Da hjalp det ikke for Sheffield Wednesday at de vant sitt oppgjør borte mot Shrewsbury 3-0. De må ut i play off sammen med Barnsley og Bolton som i dag sikret seg plass blant de seks beste med sin 2-0 seier hjemme mot Fleetwood. De møter da Barnsley i semifinalen over to kamper.

  Ipswich Og Plymouth Rykker Opp 1028702228 Ipswich
  Magikeren Steven Schumacher Kan Endelig Juble For Opprykk.

  Den berømte sjetteplassen

  Hvem som blir med Sheffield Wednesday, Barnsley og Bolton ut i play off vil vi ikke få svaret på før etter siste serierunde. Derby kom skeivt ut i sin hjemmekamp mot Portsmouth, men James Collins sikret ett poeng med sin utligning. De blir værende på sjetteplassen, med bare ett poeng mer enn Peterborough som bare klarte 0-0 hjemme mot Bristol Rovers.

  Nedrykk for Accrington Stanley

  Oxford United sikret plassen med sin andre seier på få dager da de vant med solide sifre borte mot Forest Green. Dermed blir det en ny sesong i League One for laget som før denne uka gikk 17 kamper uten seier. Milton Keynes levde farlig da Barnsley tok ledelsen i første omgang, men hjemmelaget snudde oppgjøret i løpet av fem minutter i starten av andreomgang. De la senere på til 4-1, men bare syv minutter senere stod det 4-3 og fire minutter før full tid utlignet Max Watters med sitt andre for dagen. Dermed er de bare over streken på bedre målforskjell. En enorm kollaps som kan bli skjebnesvanger.

  For Cambridge vant det viktige oppgjøret borte mot Accrington Stanley 2-1. Dermed måtte hjemmelaget innse at det blir League Two neste år, selv om det ikke er offisielt bekreftet. For Cambridge lever håpet. De har hengekamp mot Burton i midtuken før Forest Green venter i siste serierunde. Morecambe hadde to bein i League Two etter 50 minutter men to raske mål gav håp, og når Cole Stockton banket inn 3-2 med to minutter igjen var det a-poeng med Milton Keynes over streken.

  Forest Green og Accrington er nede. Cambridge, Morecambe og Milton Keynes skal avgjøre hvem som må ta de to siste plassene i siste serierunde. Det skiller nå bare ett poeng, men Cambridge kan altså ha overtaket om de vinner sin hengekamp til uka.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen