More

  Landslagssamlingen: Norges topp 3

  Ståle Solbakken fikk en etterlengtet opptur som norsk landslagssjef, og svar på mange av spørsmålene han hadde før det braket løs mot Nederland forrige tirsdag.
  En solid prestasjon mot nederlenderne kunne, med maks uttelling, endt med tre poeng, men det ble i stedet med ett. Mye godt spill og seks poeng fulgte i kampene mot Latvia og Gibraltar i de påfølgende kampene. Her er de vi mener presterte aller best i landslagssamlingen som var.
  1. Erling Braut Haaland
  21-åringen presterer såpass godt til enhver tid, at det nesten kan bli litt mye Haaland i monitor, men omverden får ha oss unnskyldt. Før Nederland-kampen, lurte mange på om Ståle Solbakken evnet å få det beste ut av jærbuen, og den storvokste spissen fulgte opp med en praktkamp og en scoring i verdensklasse. Ytterligere fire mål mot Latvia og Gibraltar gjør Haaland til vår bestemann i disse tre kampene.
  2. Moi Elyounoussi
  Må pent finne seg i å leve i skyggen av de aller største landslagsstjernene, men Moi Elyounoussi er endelig i ferd med å komme til sin rett. Han leverte fabelaktige forestillinger mot Nederland og Latvia, og satte knapt en fot feil. Den siste uken vokste han seg til å bli en av Solbakkens aller viktigste brikker på laget.
  3. Birger Meling
  Norge har endelig fått en venstreback som holder internasjonal klasse, og diverse landslagssjefer har lett med lys og lykte siden John Arne Riises glansdager. Etter disse tre kampene, kan vi trygt si at søket er over. Meling viste stor defensivt teft mot Nederland, og mot Latvia og Gibraltar var han en konstant trussel offensivt. Har tatt enorme steg det siste året.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen