More

  La Liga 5. runde: Storkamper i kø

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  STORKAMPER I KØ: Det er ingen grunn til å forlate sofaen denne helgen. 

  Storkamper i kø

  Endelig La Liga-ball på programmet igjen etter en lang landslagspause. Real Madrid tok full pott i sesongens første etappe, og troner øverst på tabellen som eneste La Liga-lag med 12 poeng av 12 mulige. Jude Bellingham har i løpet av den første måneden av sesongen blitt ligaens aller største stjerne, og nå venter sesongens første skikkelige toppkamp på Santiago Bernabéu, når Real Sociedad gjester den spanske hovedstaden. 

  LES OGSÅ: Helgens OBOS-preview

  Underholdende i Granada

  Det oppgjøret, samt toppkampen mellom regjerende ligamester og Real Betis, dekkes fyldig i helgens avis og får den rettmessige plassen der, og der du kan også lese alt om helgens storkamper i Europa.

  Storkamper
  Cristhian Stsuani Og Girona Har Imponert Stort I Sesonginnledningen.

  Vel så imponerende som Real Madrids feilfrie start på sesongen, er Gironas åpning på 2023/24. Katalanerne innfridde som våre favoritter forrige runde, og Girona er oppe på andreplass etter fire runder, og har vunnet tre av matchene sine. Sammen med Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid og Real Sociedad, er de de eneste lagene som har unngått tap i sesonginnledningen, og nå skal Girona ut mot nyopprykkede Granada. Vi har gitt katalanerne 40 prosent vinnersannsynlighet mot hjemmelaget, som har sluppet inn minst to mål i de fire innledende rundene. 

  Storkamper
  Atlético Madrids Antoine Griezmann.

  Granada har La Ligas desidert mest porøse forsvar så langt, men samtidig er det bare tre lag i ligaen som har scoret mer enn dem. Det borger for et underholdende oppgjør på Nuevo Los Cármenes, hvor vi altså holder gjestene som knepne favoritter. 

  Ny spiss i Celta

  I tillegg til helgens storkamper, er vi også spente på lørdagsoppgjøret mellom Valencia og Atlético Madrid. Gjestene har ikke vært i aksjon siden de smadret Rayo Vallecano 7-0 for tre uker siden, og det skal bli veldig interessant å se om Los Colchoneros har klart å bevare momentumet inn mot klassikeren på Mestalla. Valencia åpnet sesongen godt med to seirer, men tapene mot Osasuna og Alavés ligner mer på det vi forventet av Los Che før sesongstart.  

  Storkamper
  Jørgen Strand Larsen Har Fått Konkurranse Om Spissplassen I Celta Vigo.

  Mallorca er et av lagene som har slitt aller tyngst i høst. Los Piratas står med usle to poeng, og skal til helgen ut mot Celta Vigo, som sakte, men sikkert, har kommet i gang med sesongen under Rafa Benítez. Det vil også hjelpe de lyseblå at Jørgen Strand Larsen kommer fra en god landslagssamling, og hans første mål med flagget på brystet, vil hjelpe Strand Larsen med å finne formen også i Vigo. Nordmannen har vist seg som et av Benítez’ aller mest foretrukne kort innledningsvis, og har startet alle kampene så langt. Spissen har imidlertid fått konkurranse på topp etter at Anastasios Douvikas ankom like før overgangsvinduet stengte. Grekeren dunket inn 20 ligamål for Utrecht i Æresdivisjonen, og er på lang sikt hentet inn til å ta over mantelen etter legenden Iago Aspas. Enn så lenge må han slåss med Jørgen Strand Larsen om den andre spissplassen. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen