More

  Kveldens tips: Europa League

  Manchester United sikret seg mer eller mindre avansementet til neste runde da banket Real Sociedad hele 4-0 i den første kampen forrige torsdag. To mål av Bruno Fernandes, samt fulltreffere av Marcus Rashford og Dan James sikret den høyst imponerende seiieren.
  Real Sociedad svarte på den fiaskoen med sin egen 4-0-seier da de vant baskerderbyet mot Alavés søndag. Der var La Real tilbake på sitt beste, og bortsett fra glippen mot United, har San Sebastián-klubben vært veldig gode de siste ukene. Først og fremst har Alexander Isak vært i fyr og flamme, med mål i seks strake kamper i La Liga. Så spørs det hvor mange av stjernene Imanol Alguacil velger å stille med, etter å ha mer eller mindre kastet bort muligheten til avansement for en uke siden.
  Manchester United viser selv fin form, og er ubeseiret i syv strake kamper i alle turneringer. I helgens Premier League-oppgjør mot Newcastle, kom Ole Gunnar Solskjærs mann tregt ut av startblokkene nok en gang, men vant til slutt 3-1 etter nok en gang scoringer av Marcus Rashford, Dan James og Bruno Fernandes. United er godt i rute til å sikre kvalifisering til Champions League via ligaspillet, men Solskjær kunne gjerne tenke seg å hente hjem et trofé etter tre semifinale-exiter forrige sesong.
  Tipset
  All spenning ble drept i det første møtet, og det spørs hvor mye krutt lagene er villig til å brenne av i kveld. Sannsynligheten for et energiløst og sjansefattig oppgjør virker dessverre stor, og dermed prøver vi oss på under 2,5 som fås til småpene 2,11 hos Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3900,- Gevinst: 5643,- Tilbakebetalingsprosent: 144,69%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen