More

  Kvartett øverst på Uniteds ønskeliste

  West Ham bekreftet mandag kjøpet av Rennes-forsvarer Nayef Aguerd. Den 26-årige midtstopperen har signert femårskontrakt etter å ha bli hentet for £30 millioner, noe som gjør ham til fjerde dyreste Hammers-kjøp noensinne. Bare Sebastien Haller, Felipe Anderson og Kurt Zouma har kostet West Ham mer penger.
  Sebastien Haller, som ikke ble noen suksess på London Stadium virker for øvrig på vei fra Ajax til Borussia Dortmund.
  Og Aguerd blir ikke sistemann inn på London Stadium denne sommeren. Mye tyder på at Chelsea-angriper Armando Broja blir nestemann inn, når det ryktes at spissen står øverst på Moyes’ ønskeliste og at bud på nye £30 millioner skal være på vei. Broja imponerte forrige sesong på lån i Southampton, og The Saints er av flere som ønsker seg 20-åringen på permanent kontrakt.
  ETTERTRAKTET: Armando Broja, her fra forrige sesongs låneopphold i Southampton.
  Manchester United-fansen venter fortsatt på Erik ten Hags første kjøp som Red Devils-manager, og mye tyder på at handelen snart vil starte. Atskillige spillere har blitt linket inn, men fire navn går nå igjen som antatte kjøpsmål. Christian Eriksen, Frenkie de Jong, Porto-spissen Evanilson og Ajax-vingen Antony.
  Everton-angriper Richarlison har mange beundrere, men kampen om den brasilianske spissens signatur virker nå å stå mellom Chelsea og Tottenham.
  Brice Samba var den store helten da Nottingham Forest først gikk videre fra semifinale til play off-finale på Wembley, og deretter spikret etterlengtet retur til Premier League. Nå virker imidlertid burvokteren å være på vei bort. Sisteskansen ønsker seg til Frankrike, der Ligue1-klubben Lens står klare til å handle. Forest vil imidlertid ikke slippe keeperen før en pålitelig erstatter er funnet. Manchester United-keeper Dean Henderson sies å være førstevalget.
  Neco Williams virker ikke ha noen fremtid i Liverpool etter de rødes kjøp av Aberdeens høyreback Calvin Ramsey. Williams gjorde flott jobb på lån i Fulham forrige sesong, og The Cottagers håper å sikre seg backen på permanent avtale. Southampton og PSV har imidlertid kastet seg inn i kampen.
  Villa-ving Trezeguet meldes på vei til tyrkisk fotball, og Trabzonspor. 27-åringen antas å bringe £3 millioner i Villas klubbkasse.
  Ryktene om Raphinha fra Leeds til Arsenal blir stadig mer hardnakkede. Fortsatt er det imidlertid noe vrient å ta dem for god fisk, da høyrekanten i Arsenal jo bekles av Bukayo Saka. Både Saka og Raphinha kan brukes på venstresiden, men der ble det antatt langsiktig og fruktbart samarbeid mellom Kieran Tierney og Emile Smith Rowe.

  PÅ VEI BORT: Raphinha virker å være tapt for Leeds United
  Chelsea ville ha £10 millioner, mens Inter kun var villige til å betale halvparten for én sesongs lån av Romelu Lukaku. Tirsdag morgen melder La Gazzetta dello Sport at klubbene har kommet til enighet om en utlånsavtale verdt £8 millioner for spissen som floppet så totalt etter milliardovergangen fra Milano til London forrige sesong.
  Medfører det riktighet at Lukaku returnerer til Italia kan Chelsea-ledelsen gå tilbake til forhandlinger om å hente Raheem Sterling fra Manchester City.
  Alt om Chelseas transfersommer kan du for øvrig lese her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen