More

  Kostbar mandag!

  Arsenal, Fulham og Manchester City punger ut én milliard
  Det drar seg for alvor til i sommerens overgangsvindu, og denne mandagen leverer. Tre tunge kjøp er bekreftet, og da til en totalsum pålydende 107 millioner pund.
  Kalvin Phillips forlater Leeds, og er bekreftet klar for regjerende mester Manchester City. Den 26-årige midtbanespilleren hentes inn for å erstatte Fernandinho, og har skrevet seksårskontrakt i den himmelblå delen av Manchester.

  -Manchester City er nasjonens beste fotballag, og jeg er veldig stolt over å bli en del av denne fantastiske spillerstallen, sier den engelske landslagsspilleren som gir 45 millioner pund inn på konto hos Leeds.

  Gabriel Jesus forlater samtidig City, når han nå er presentert som Arsenal-spiller. 25-åringen blir sommerens fjerde Gunners-kjøp, da midtbanespiller Fabio Vieira, sisteskansen Matt Turner og den brasilianske angriperen Marquinhos allerede er innlosjert. Jesus koster også 45 pundmillioner, og i Arsenal gjenopptar han samarbeidet med tidligere Manchester City-assistent Mikel Arteta.

  Også nyopprykkede Fulham har brukt store penger i dag. Hovedstadsklubben har bekreftet kjøpet av den portugisiske midtbanespilleren Joao Palhinha fra Sporting Lisboa for £17 millioner, og nykommeren er utstyrt med femårskontrakt. 26-åringen blir Marco Silvas første kjøp denne sommeren, men flere er ventet inn på Craven Cottage de nærmeste dagene.
  -Å få muligheten i verdens beste liga betyr mye for meg og min karriere. Jeg gleder meg voldsomt, sa midtbanespilleren på dagens pressekonferanse.
  Tre tunge kjøp, og samtidig meldes Christian Eriksen å være enig med Manchester United om treårsavtale. Nyheten om Eriksen kommer samme dag som Tyrell Malacia er i ferd med å bli presentert som Manchester United-spiller.
  Innholdrik start på uken!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen