More

  Klare forsterkninger

  Ben Mee har i et drøyt tiår herjet i Burnleys midtforsvar, og det var ikke mangel på interessenter da 32-åringens Clarets-kontrakt utgikk da det endte med nedrykk fra Premier League i mai.
  At både han og stopperkollega James Tarkowski skulle bli værende i Premier League var det liten tvil om, og ganske riktig.
  Tarkowski kom tidlig til enighet med Everton, der han i sesongoppkjøringen har vært lagets beste spiller. I dag var det så Ben Mee som bekreftet hvilken arbeidsgiver han skulle representere, og valget falt på Brentford.
  Etter 332 kamper for Burnley, brorparten i Premier League, har Mee nå signert toårskontrakt med hovedstadsklubben.
  -Vi er veldig glade for å ha Ben om bord. Han bidrar med både rutine og kvalitet. Han vet å forsvare egen boks, han vet hvordan å blokkere skudd, og han vet hvordan dueller skal vinnes, roser Brentford-manager Thomas Frank.
  Dagens andre profilerte Premier League-overgang for dagen kom da Oleksandr Zinchenko skrev langtidskontrakt med Arsenal. Dette blir da andre profil som forlater Manchester City til fordel for Arsenal denne sommeren, da jo Gabriel Jesus gjorde same reise for noen uker siden.
  Overgangssummen for Zinchenko oppgis å være £30 millioner.
  Av andre bekreftede overganger fredag kan nevnes at Huddersfield har lyktes å gjøre ny låneavtale med Chelseas 20-åring Tino Anjorin, mens Dwight Gayle har forlatt Newcastle til fordel for toårskontrakt med Stoke.
  The Potters har også gitt jobben som førstelagstrener til tidligere Manchester United-forsvarer John O’Shea.
  Lysten på over 200 sider om ligastarten i England, helt uten kostnad? Vi gir deg nå muligheten til å prøve Tipsbladet GRATIS i en hel måned, noe som betyr at du får ligastart-spesialen for både EFL og Premier League de neste to ukene. Bruk denne linken og bestill ditt abonnement. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen