More

  Champions League: Klaksvik øyner 3. strake mirakel

  Klaksvik ankommer Molde med vinnende utgangspunkt før kveldens retur på Aker Stadion.

  Klaksvik imponerte stort da de slo Molde 2-1 i det første oppgjøret i 3. kvalifiseringsrunde til Champions League-gruppespillet. Midtbanespilleren Árni Frederiksberg var overalt, og ble den store helten for færøyingene, som senket moldenserne med sine to scoringer.

  LES OGSÅ: SESONGENS FØRSTE MIDTUKERUNDE I LEAGUE ONE

  Spesiell retur

  Magnus Wolff Eikrem hadde gitt nordmennene ledelsen like etter pause, men ble til slutt sendt hjem til rosenes by med ny jobb å gjøre i returmøtet i kveld. Klaksvik på sin side, øyner tredje strake mirakel. De har allerede gått videre i Champions League på bekostning av Ferencvárosi og Häcken. Mange har følt seg sikre på at det ville bli stopp mot Molde, men med 2-1 å gå på før kveldens retur, og det blir en følelsesladd aften for trener Magne Hoseth og midtstopper Vegard Forren.

  Klaksvik
  Vegard Forren Vender Tilbake Til Molde For Klaksvik.

  Duoen har så å si vokst opp i klubben, og Hoseth vender hjem til Molde som trener for bortelaget for første gang siden han spilte i klubben han var med på å vinne tre seriegull for. 42-åringen fra Averøy mener Molde fremdeles er favoritter, til tross for at laget hans har 2-1 å gå på.

  – Hvis Molde er på sitt aller beste, blir det fryktelig vanskelig. Vi må prestere på et ekstremt høyt nivå om vi skal få med oss noe herfra. Og det vet vi, sa Klaksvik-trener Hoseth på mandagens pressekonferanse.

  Blandet generalprøve for begge lag

  Klaksvik leder den hjemlige serien suverent, men tapte helgens generalprøve 1-2 borte mot Vikingur. Topper likevel tabellen, med syv poengs forsprang ned til HB og med én kamp mer spilt. Molde virket å ha tre poeng i lomma i lørdagens oppgjør mot Sandefjord. Men, en absurd heading av Alexander Ruud Tveter på tampen av tilleggstiden, sørget for at det til slutt endte 2-2 i Vestfold. Dermed har Molde hele åtte poeng opp til serielederne Bodø/Glimt og Viking.

  Klaksvik
  Eric Kitolano Blir Viktig For Molde I Kveld.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,25
  • U 5,90
  • B 10,00

  Tipset

  • H (-1)
  • Odds: 1,70

  Suksess i Europa er Moldes store mål denne sesongen, og det har gått på bekostning av serieformen. Vi blir overrasket om de ikke bretter opp ermene og gjør den nødvendige jobben her. Vi tror de vinner med minst et par mål.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen