More

  Kamp om Toney

  Brentford mistet Christian Eriksen, og nå kan også toppscorer Ivan Toney forsvinne. Leeds, Manchester United og Newcastle meldes alle svært interesserte i bienes frontmann.
  West Ham ryktes å ha fått avvist bud pålydende £25 millioner for Lilles midtbanespiller Amadou Onana. Nå sies også Liverpool å være interessert i 20-åringen.
  Ben Davies, Liverpools noe mystiske stopperkjøp, kan være på vei til Rangers. Da som erstatter for Calvin Bassey, som forventes å bli bekreftet som Ajax-spiller om få strakser.

  Wayne Rooney er bekreftet som manager for DC United, og den tidligere Derby-bossen ser nå til hjemlandet for forsterkninger. Tidligere lagkamerat Phil Jones sies å stå høyt på ønskelista.
  West Ham er på intensiv spissjakt, og engelske tabloider mener å vite at Armando Broja er på vei fra Chelsea. Det ryktes at et lån, med opsjon på kjøp, forhandles om mellom klubbene nå. Sassuolo-angriper Gianluca Scamacca blir også koblet med hovedstadsklubben.
  Den 19-årige midtbanespilleren Brandon Aguilera sies å være på vei til Nottingham Forest. Unggutten spiller i dag for Alajuelense i hjemlandet Costa Rica, men skal være tilgjengelig for en snau pundmillion.
  Manchester Citys Oleksandr Zinchenko meldes å være nær overgang til Arsenal. Den anvendelige ukraineren sies å ville koste om lag £30 millioner.
  Sunderland er i beitet for spisser, og ifølge lokal presse håper man å kunne signere ny låneavtale med den unge Everton-angriperen Nathan Broadhead.

  Tottenham meldes interessert i å hente Manchester United-floppen Memphis Depay tilbake til Premier League.
  Burnley-angriper Maxwel Cornet er ønsket av Everton, men Clarets-ledelsen skal ha reagert med hoderysting da Lampard & Co foreslo lån med opsjon på kjøp. Spilleren sies å være til salgs for £18 millioner. 
  Nye rykter vil garantert fly i morgen, når det nå er under tre uker til avspark i Premier League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen