More

  Kamp om Cornet

  Frenkie de Jong er som alle andre dager denne sommeren på plass i tabloidenes ryktebørs, men egentlig virker det å være stillstand i sagaen. Spilleren har lønn til gode fra Barcelona, og katalanerne virker å presse United til å by over markedsverdi for selv å slippe unna deler av lønnskravet.
  Mer spennende er det å følge utviklingen rundt Maxwel Cornet. Vingløperen gjorde utmerket sesong i Burnley, og blir neppe med ned i The Championship. Atskillige klubber har blitt linket til ivorianeren, og akkurat nå virker Everton og Nottingham Forest å stå fremst i køen.
  Det er fortsatt usikkert om Cristiano Ronaldo blir å se på banen for Manchester United den kommende sesongen. Atletico Madrid er foreløpig siste klubb som meldes interessert i den aldrende portugiseren.

  Chelsea har forhandlet frem personlige betingelser med Jules Kounde, og da gjenstår bare å bli enig med Sevilla. Budet fra Chelsea antas å være på snaue 50 millioner pund.
  West Ham skal ha sendt nytt bud på Lilles midtbanespiller Amadou Onana, mens man fortsatt også skal være interessert i gjenforening med Jesse Lingard.
  Den 25-årige franske angriperen Martin Terrier står på blokka i Leeds, men det finnes flere beilere rundt Rennes-spissen som opplyses å ville koste snaut 40 millioner pund.
  Wolves-angriper Fabio Silva meldes på vei til Anderlecht.
  Napoli er interessert i å hente sisteskansen Kepa Arrizabalaga fra Chelsea, være seg på lån eller i permanent overgang.

  Georginio Wijnaldum er ikke med i fremtidsplanene hos Paris Saint-Germain, og midtbanespilleren skal nå være tilbudt til både Roma og Milan. Brorparten av Liverpool-fansen ser ham gjerne tilbake på Anfield, men dette virker ikke aktuelt.
  Til slutt i dag, kan nevnes at Chelsea har bestemt seg for å selge Ross Barkley før avspark ny sesong. Flere Premier League-klubber vurderer midtbanespilleren. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen