More

  Kamp om Chelsea-stjerne

  Første Premier League-runde er unnagjort, og noen klubber innser umiddelbart at de trenger forsterkninger. I seneste laget, men fortsatt er det altså noen uker igjen før overgangsvinduet slamrer.
  Southampton er av de med bråhast, og dette er da også én av flere klubber som satte på alarmen da det ble klart at Chelseas aldeles utmerkede midtbanespiller Callum Hudson-Odoi ønsker seg bort fra Stamford Brigde.
  Manchester United tilhører også klubbene som kom skjevt ut fra start, og det har vært atskillige hevede øyenbryn etter ryktene om at klubben har lagt bud på nesten-pensjonisten Marko Arnautovic.

  Ryktene om at United også har snust rundt Bayern Münchens Leroy Sane har imidlertid blitt avvist av Bundesliga-klubben.
  Cheikhou Kouyaté står uten kontrakt etter i sommer å ha bitt fristilt av Crystal Palace, men 32-åringen kan snart få ny Premier League-jobb. Nottingham Forest meldes interessert.
  Idrissa Gueye virket også på vei til Forest, men midtbanespilleren er nå bare detaljer unna retur til Everton.
  Conor Coady er av flere Wolves-spillere som har rynket på nesa over manager Bruno Lages ønske om firebackslinje på Molineux. Lagkapteinen har sågar blitt henvist til benk, og meldes nå på vei bort fra ulvebyen. Everton skal være svært interessert i midtstopperen, noe som kan bety at 29-åringen flytter hjem til Mersyside.

  Jannik Vestergaard er en annen midtstopper som gis minimalt med tillit, og dansken skal nå være på vei bort fra Leicester. Fulham har allerede stilt seg i køen av interessenter.
  Newcastle skal allerede ha fått avslag på to bud på James Maddison, men et tredje skal være på vei. Nå meldes imidlertid også Tottenham å ha kastet seg inn i kampen om Leicester-spilleren.
  Wolves er på desperat spissjakt, og er av flere klubber som har stilt seg i ring rundt tidligere Torino-angriper Andrea Belotti. 28-åringen er ledig på markedet, og uheldigvis for Wolves skal også Roma stå klare til å betale lønna som kreves.
  Fortsatt flust med rykter, men dagens engelske aviser og nettsteder handler – ikke helt uventet – for det meste om Erling Braut Haaland.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen