More

  Kamp om canadier

  22-årige Jonathan David avsluttet gruppespillet i Champions League med tre scoringer på tre kamper for Lille, og siden da har den canadiske landslagsangriperen vært omsvermet.
  Liverpool, Arsenal, Milan og Barcelona har alle blitt linket til det unge spisstalentet, men en forespeilet overgangssum på £60 millioner har ført til at konkrete bud har latt vente på seg.
  Nå har flere av de aller største klubbene allerede funnet spisser annet steds hen, men fortsatt står Davids navn på flere blokker.
  Aston Villa er av dem som står langt fremme i køen, men Villa-boss Gerrard virker fortsatt ikke fast bestemt på hvem av de nåværende spissene Danny Ings, Ollie Watkins, Keinan Davis eller Cameron Archer som skal satses på denne sesongen.
  Jo lengre tid som går før en enda større klubb gjør fremstøt, jo større muligheter finnes for at Villa ser sitt snitt til å gjøre et kupp. At man tross alt ønsker seg en pålitelig målscorer er opplagt, da man lenge også så på muligheten for å hente Luis Suarez – som til slutt bestemte seg for River Plate. At David samtidig er fast bestemt på å ta turen til Premier League er like velkjent. 
  Jonathan David noterte seg for totalt 19 scoringer for Lille forrige sesong, og står med 35 fulltreffere etter ankomst fransk Ligue1.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen