More

  Dagens oddstips: Juventus mot Sevilla

  Det er europacupkveld denne torsdagen. Vårt hovedobjekt er i Juventus mot Sevilla, men det er flere italienske lag som skal i aksjon. I går hadde vi byduell i semifinalen i Champions League.

  Roma vant som kjent Europa Conference League i fjor og sikter nå mot en ny finale. Fjorårets finalist Feyenoord ble slått etter ekstraomganger og José Mourinhos mannskap står nå med kun ett tap på de 25 siste europacupkampene her hjemme på Stadio Olimpico. Bayer Leverkusen ga trenerjobben til Xabi Alonso i oktober og det har vært en stor suksess. Nesten like viktig er det at supertalentet Florian Wirtz endelig er tilbake fra langvarige skadeproblemer og Alonso er klar på at man nå sikter mot finalen.

  Felles for alle fire semifinalistene i Europa Conference League denne sesongen er at de har hatt meget skuffende sesonger i sine respektive hjemlige ligaer.

  Fiorentina slet fryktelig tungt i Serie A i høst. Er det noe som er garantert så er det at det blir scoringer når Vincenzo Italianos mannskap er i aksjon. Totalt 32 mål er scoret i Europa Conference League denne sesongen og Luka Jovic og Arthur Cabral er toppscorere med seks mål hver. 4-1-seier borte mot Lech Poznan i kvartfinalen, men i returkampen hjemme kom man under 0-3 før avansementet til slutt ble sikret.

  Motstander Basel trengte straffesparkkonkurranse mot Slovan Bratislava i 1/8-finalen og ekstraomganger mot Nice i kvartfinalen. Meget skuffende sesong i Sveits der det er fare for at man ikke tar medalje engang.

  West Ham røk i semifinalen i Europa League forrige sesong. Nå får man et nytt forsøk og selv om Premier League-sesongen har vært svak står «Hammers» med 11-1-0 på tolv europacupkamper denne sesongen.

  Motstander AZ Alkmaar er i sin første semifinalen siden gamle UEFA-cupen i 2005. Nederlenderne håper å få med seg et OK resultat fra London da man er knallsterke hjemme med åtte strake seirer i europacupen denne sesongen.

  • Juventus mot Sevilla (Europa League)
  • Torsdag kl. 21:00
  • Allianz Stadium (Torino)

  Juventus mot Sevilla

  Juventus har hatt en merkelig sesong, men lever på en ofte bunnsolid defensiv under Massimiliano Allegris ledelse. De fem siste Europa League-kampene har gitt kun ett baklengsmål og det gir klare assosiasjoner til slik vi kjente italienske lag i europacupen på 90-tallet. Kaio Jorge og Mattia De Sciglio er fortsatt ute med skader.

  Juventus Mot Sevilla
  Dagens Oddstips: Juventus Mot Sevilla 2

  Sevilla har hatt en tung sesong med blant annet to trenerbytter og lenge en reell nedrykksfare i LaLiga. Europa League er imidlertid turneringen denne klubben elsker, og man tok seg av selveste Manchester United i kvartfinalen. Seks ganger tidligere har Sevilla vunnet Europa League og målet er nå selvfølgelig en ny finale. Suso er usikker til kveldens oppgjør mens Joan Jordan, Tanguy Nianzou og Marcao mangler.

  Tipset

  Juventus mot Sevilla: Europa League er Sevillas lekegrind og til hele 5,00 i odds må vi forsøke en liten innsats på at man tar det første stikket mot Juventus.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen