More

  Inter – Napoli

  Inter – Napoli
  Stadio Giuseppe Meazza
  Søndag, 18.00
  TV: Norsk Tipping
  Odds:
  H: 2.30
  U: 3.40
  B: 3.35
  Odds fra Coolbet
  Vårt Tips: H
  Regjerende seriemester Inter kan ikke tillate seg at lederduoen fortsetter å stikke fra. Ergo må Napoli slås søndag.
  Når slutten nærmer seg i søndagens kamp, er sesongens første tredel over. Før avspark ligger Inter sju poeng bak både Napoli og Milan, og kommer til kamp etter å ha gitt fra seg ledelsen og muligheten ti å påføre nabo Milan sitt første serietap for sesongen sist helg. Ett poeng betød at de unngikk å havne enda lenger bak, men samtidig misbrukte man muligheten til nesten å halvere poengdifferansen i løpet av en enslig kveld. Spørsmålet er om det samme er godt nok for Inter når Napoli kommer på besøk? Er man fornøyd med å fortsatt ha sju poeng opp til Napoli, med potensielt ha havnet ni poeng bak Milan?
  Godkjent så langt?
  Inter har, etter ett tap og fire uavgjorte på sine tolv kamper, altså 25 poeng. Det er i seg selv relativt godkjent, og om vi sammenligner med gullsesongen 20/21, så er det faktisk bare to færre poeng enn de hadde etter like mange kamper. Om vi fortsetter sammenligningen ved å se på status for lagets to spisstjerner, så er ikke forskjellen dramatisk der heller. Det har liksom aldri vært noen tvil om at tapet av Lukaku ville svekke Inter, å erstatte hans 24 scoringer i gullsesongen ville kreve sin mann. Edin Dzeko er kanskje ikke helt Lukaku, men vi har alle sett at bosnieren i sine beste stunder neimen ikke er langt unna. Personlig vil jeg gi ham fullt godkjent for sju nettkjenninger på sine tolv første Serie A-kamper i sort og blått. Makker Lautaro Martinez har forøvrig scoret akkurat like mange mål på de første tolv i år som i fjor, nemlig fem.
  Summa summarum er vel Inters ligainnsats så langt, godkjent? Champions Leagueavansementet henger vel i praksis på om man vinner neste kamp, hjemme mot Shakhtar, hvilket il bety at det også er avgjort, og man har fått til noe man har mislykkes med de siste sesongene.
  Imponerende Napoli
  Napoli har framstått med en helt ny modenhet under trener Spalletti i høst, og åtte strake seire fra seriestart har virkelig understreket at de lyseblå igjen må regnes med, og at det på ingen måte er utenkelig at klubben kan vinne sitt første Scudetto uten Diego Armando Maradona. Vi snakker ikke om det samme offensivt virvlende Napoli som vi ble kjent med under Mazzari og Sarri, men om et Napoli som får jobben gjort, også uten at Insigne og Mertens spiller førstefiolin og sologitar. Mertens har så vidt kommet i gang etter skade, og den lille trollmannen med draktnummer 24 har så langt kun scoret mål fra straffemerket.
  Den aller største lyseblå overraskelsen i høst, er definitivt André Anguissa, som kom fykende fra Fulham rett før overgangsvinduet startet, og siden har startet samtlige Serie A-kamper for sin nye klubb.
  Stefan de Vrij står over med skade for Inter mens Napoli mangler Diego Demme grunnet korona. Vi velger oss H-en til godkjent odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen