More

  Hyller Jesus

  Arsenal forsøkte allerede i januar å hente en spissutfordrer til Alexandre Lacazette, og at man mislyktes å gjøre en handel var trolig hva som til slutt gjorde at The Gunners ble passert av erkerival Tottenham og kom til kort i kampen om Champions League-plass. Nå har man imidlertid funnet sin mann, og Gunners-fansen kan se lyst på sesongen som venter.
  Gabriel Jesus var ikke en ubetinget suksess i Manchester City, men Mikel Arteta visste utmerket godt at brasilianeren hadde mer å by på enn hva han viste i himmelblå drakt. Den tidligere Manchester City-assistenten overtalte klubbledelsen til å grave i lommeboka, og for £45 millioner var Jesus Arsenal-angriper. 
  Og så langt virker kjøpet å skulle bære frukter. 
  25-årige Jesus scoret to mål da debuten mot Nürnberg, og fulgte opp med ny scoring mot Everton lørdag. Dette til tross for at han, som Martin Ødegaard, bare spilte 45 minutter. Jesus bidro også med målgivende pasning til Bukayo Saka, som fastsatte sluttresultatet til 2-0.
  Arteta er tydelig fornøyd.
  -Han scorer mål, men bidrar også med så veldig mye mer. Han skaper kaos og usikkerhet i motstanderens felt. Han er veldig bevegelig, og er som en klegg rundt forsvarsspillerne, før han også er i rett posisjon til rett tid foran mål. Han har også på veldig kort tid funnet tonen med lagkameratene, så vi er veldig, veldig fornøyd, sa Arteta til engelsk presse etter treningskampen. 
  Arsenal tar avspark ny Premier League-sesong mot Crystal Palace, fredag 5.august.
  Noen dager i forveien kan du lese over 100 sider med alt om ligastarten i vår spesialutgave – for bare fem kroner!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen