More

  Hvor lenge vil Reading leve?

  Sjokkerende nyheter fra Reading i dag. Akkurat nå fremstår administrasjon og eierskifte som vanskelig. Nærmer det seg slutten?

  Det er bare få dager siden eier Dai Yongge gav Reading-fansen håp om at det håpløse eierskapet skulle ta slutt. Yongge bekreftet at klubben var aktive i prosessen med å få solgt klubben. Det er snart et år siden Reading fikk sin første poengstraff som til slutt sendte klubben ned til League One. Siden har straffene kommet jevnt og trutt gjennom sesongen i League One, noe som gjør at klubben står i fare for nok et nedrykk.

  Økonomisk rot og en eier som ikke har noen interesse over å sørge for at den ærverdige klubben kommer seg på beina har skapt frustrasjon, demonstrasjoner og redsel. Er klubben i fare for å gå under? Frem til nå har håpet vært eiersalg og i verste fall administrasjon i påvente av nye eiere.

  Dagens melding gir ingen grunn til å være så optimistiske.

  Reading selger treningsanlegg til rival

  Eier Dan Yongge har nemlig gått til det enorme skrittet å selge deres fantastiske treningsanlegg til den lokale rivalen Wycombe. Anlegget som åpnet for bare fem år siden er et av de mest moderne i England, men blir nå solgt til gi vekk-pris for å gi midler til Yongge.

  Etter å ha solgt eierskapet til stadionet til et av Yongges selskap i 2019 står de nå i fare for å måtte leie sitt eget treningsanlegg av Wycombe. Et slikt salg vil føre til at klubben mister mesteparten av sin verdi. Hvem vil kjøpe en klubb som bare dager, eller uker tidligere har kvittet seg med sin største verdi i treningsanlegget sitt?

  Dette er Yongge som får tjeneste av, samtidig som klubben sitter robbet igjen som en langt mindre attraktiv klubb.

  Store protester ventes

  Protestgruppen “Sell Before We Dai” protesterer kraftig mot dagens beskjed og retter også kraftig skyts til Wycombe-eier Rob Couhig og kaller han medskyldig i nedslaktingen av Reading. De varsler store protester utenfor Wycombes Adams Park fredag ettermiddag og oppmoder både Reading og Wycombe-fans til å bli med i protestene.

  De siste interessenter har nå trukket seg fra samtalene om kjøp av klubben, og protestgruppen sier at klubben nå dør fremfor øynene til EFL og resten av fotballpyramiden. Igjen blir klubbene og fansen sviktet av styresmaktene i FA, Premier League og EFL som igjen ikke makter å beskytte klubbene fra inkompetente eiere.

  Listen er lang, og det har vi dekket nok av her i Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen