More

  Hvor er du nå, Kevin Phillips?

  Kevin Phillips i Sunderland-drakt. Det er slik vi husker den eminente storscoreren. Nå får du svaret på hvor den nå 50 år gamle mannen er.

  Etter gjennombruddet i Watford tok Kevin Phillips turen til Sunderland i 1997. Der ble han en av deres store kulthelter sammen med Niall Quinn og det som ble en fryktet spissduo for alle og enhver med blant annet den første engelske spilleren som vant Golden Shoe i tillegg til prisen for årets spiller i England i 2000. Etter over 130 mål på rundt 230 kamper for Sunderland gikk turen videre til Southampton i 2003. Over 600 kamper, fem opprykk ble det i i hans karriere der han også var innom både Aston Villa, WBA, Birmingham, Blackpool, Crystal Palace og Leicester før han hang opp støvlene i 2014.

  Hvor Er Du Nå, Kevin Phillips? 436665 Kevin Phillips
  Kevin Phillips I Sunderland-Tiden.

  Phillips, som endte på åtte kamper for det engelske landslaget, tok fatt på trenerutdanning og har i det stille vært trener og assistenttrener i både Leicester, Derby County og Stoke City. I januar 2022 kom den første managerjobben i South Shields på nivå syv. I hans første halvår tok han nesten klubben opp, men tap i semifinalen i play off så de ta en ny sesong på dette nivået. Fjorårets sesong endte derimot med soleklart opprykk og South Shields var klar for National League North og nivå seks for første gang siden 1974.

  Etter opprykket forlot Kevin Phillips klubben, og artig nok ble han erstattet av en annen Sunderland-kjenning i Julio Arca. Argentineren som spilte sammen med Phillips i Sunderland holdt bare et halvt år før sparken ventet.

  Kevin Phillips største oppgave er i gang

  Hartlepool rykket ned fra League Two forrige sesong og manageren som forsøkte å redde dem ble værende. Men etter en varierende høst og tung desember ble John Askey sparket etter 0-2 hjemme mot Oldham 29 desember. Den 76 år gamle Lennie Lawrence kom inn i mellomtiden og ledet Hartlepool til to seiere på tre forsøk i påvente av ny manager.

  Nå har National League-klubben hentet Kevin Phillips i håp om å karre seg opp til topp syv og et potensielt forsøk på å rykke opp til League Two via play off. Phillips, som fikk med seg den rutinerte Lawrence som assistent, har nå ledet laget i tre kamper.

  Åpningskampen bare dager etter bekreftelsen endte med 0-1 mot Kidderminster, et lag som virkelig har fått fly etter at Phil Brown tok på seg ansvaret med å redde jumboklubben fra nedrykk. De to neste kampene har derimot gått helt etter planen for Kevin Phillips. 2-1 seier hjemme mot York City ble fulgt opp med en strålende 2-1 seier borte mot laget på andreplass, Bromley. Hartlepool snudde oppgjøret og tok kanskje sesongens sterkeste trepoenger.

  Det gir håp om bedre tider for den flotte klubben med det flotte anlegget, Victoria Park. Og kanskje har han allerede gitt noen tips til Emmanuel Dieservuwe. Spissen har scoret tre av de fire målene i seierskampene og vil trolig lære mer de kommende ukene.

  For scoringer, det kan Kevin Phillips alt om. Super Kev.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen