More

  Phil Brown skal redde Kidderminster Harriers

  Phil Brown er mest kjent for sin tordentale i pausen som manager for Hull, men nå er det Kidderminster som trenger tordentale.

  Kidderminster Harriers har hatt en tøff retur til nivå fem og National League etter deres overraskende og gledelige opprykk i vår. Da ledet Russell Penn laget tilbake på nivå fem for første gang på syv år, og håpet om en retur til The Football League steg med den suksessrike manageren. Et sted de ikke har vært siden 2004/05-sesongen.

  Etter 28 kamper var det dessverre over for Penn, og 0-2 mot Rochdale forrige helg ble nådestøtet i det laget på sisteplass nå plutselig hadde syv poeng opp til trygg grunn.

  Erfaren, men utskjelte Phil Brown inn

  Phil Brown har hatt vansker med å bygge opp sitt gode rykte etter tiden i Hull. Opprykk til Premier League og artig fotball ble til slutt erstattet med regelrett mobbing etter at han tok pausepraten på Stamford Bridge ute på banen. Utskjellingen førte til at Brown ble latterliggjort, og mistet litt av sitt gode rykte.

  Sparken både der og hos Preston ventet, før han gjorde det godt i Southend, som han også returnerte til flere år senere da klubben var i en helt annen forfatning i National League. Hans siste jobb var i Barrow der han fikk jobben med å redde plassen i 2021/22-sesongen, noe han klarte.

  Etter 18 måneders fravær fra fotballen er han nå klar for å redde Kidderminster Harriers, og det blir ingen enkel jobb. I går var han tilstede under deres kamp i FA Trophy der de etter 0-0 seiret over Altrincham etter straffesparkkonkurranse.

  Første kamp for Brown blir neste lørdag, hjemme mot Aldershot.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen