More

  Milan mot Inter 0-2: Nerazzurri med derbydominans

  Milan mot Inter 0-2:

  Det ble som vi tippet før avspark Inter som tok det første stikket i Milano-duellen i semifinalen i Champions League. Byduellen ble som ventet en herlig forestilling der vi i tillegg til tidlige mål av Edin Dzeko og Henrikh Mkhitaryan også fikk se begge lagene treffe treverket.

  0-1: Edin Dzeko

  Allerede før avspark fikk vi litt drama da Milans Rafael Leao ikke ble klar etter en sen fitnesstest. Inter valgte på så sin side å benke både Romelu Lukaku og Marcelo Brozovic. Inn for dem kom Edin Dzeko og Hakan Calhanoglu og det skulle vise seg å bli et vellykket trekk. Før åtte minutter var spilt fikk vi den første nettkjenningen. Inter hadde da hjørnespark. Hakan Calhanoglu tok corneren og Edin Dzeko satt volleyavslutningen kontant i mål.

  0-2: Henrikh Mkhitaryan

  Rett etter kom også 2-0-scoringen. Federico Dimarco avanserte på venstrekanten, rullet ballen over til Henrikh Mkhitaryan som ventet ut målvakt Mike Maignan og scoret sikkert.

  Underholdningen stoppet imidlertid ikke etter de to tidlige målene. Nevnte Calhanoglu kom nær å øke til 3-0, men langskuddet gikk rett i tverrliggeren. Returen falt til Mkhitaryan, som denne gangen ble stoppet av Maignan.

  Milans problemer fortsatte så med at Ismael Bennacer måtte gi seg med skade og Inter ble så tildelt straffespark da Lautaro Martinez gikk ned i feltet. Etter en VAR-sjekk ble imidlertid den avgjørelsen omgjort. Kun Inter i 1. omgangen altså og pausestillingen var Milan mot Inter 0-2. Etter sidebyttet fikk vi imidlertid en annerledes forestilling.

  Brahim Diaz og Junior Messias kom begge til OK sjanser for Milan før målvakt Mike Maignan reddet da Edin Dzeko var alene gjennom. Milan tok stadig over med av spillet og Sandro Tonali kom så nære som avslutning i tverrliggeren.

  Nye sjanser ventet begge veier i sluttminuttene, men vi fikk ingen flere mål. Det er dermed Inter som har med seg en 2-0-ledelse til møtet neste uke som vi som kjent får se på akkurat samme arena.

  Milan mot Inter 0-2

  Dzeko 8, Mkhitaryan 11

  Milan Mot Inter 0-2
  Milan Mot Inter 0-2: Nerazzurri Med Derbydominans 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen