More

  Byduell i Milano

  1-1 i første semifinalemøte i Champions League i går. Naboene Milan og Inter møtes igjen til byduell i Milnao, 20 år siden sist de gjorde opp i semifinalen i Champions League. Lagene deler som kjent hjemmebane og etter 34 serierunder i Italia er det kun to poeng som skiller naboene på tabellen. Mange ser ekstra frem til duellen mellom Rafael Leão og Lautaro Martínez. De var begge sentrale da lagene tok seg av henholdsvis Napoli og Benfica i kvartfinalene.

  Byduell

  Milano-rivalene møtes for tredje gang i europacupen. Disse lagene deler som kjent hjemmebane og vi har dermed to spennende oppgjør foran oss. Historisk sett har Milan fordelen med semifinaleseier mot naboen i 2003 og kvartfinaleseier i 2005. Ingen nye problemer i troppen. 3-2-seier, 0-3-tap og 0-1-tap mot byrivalen tidligere denne sesongen. Inter måtte se Milan feire sitt første seriegull på elleve år i fjor og det blir tunge dager om man nå også skal ryke mot hovedrivalen i Champions League. Lautaro Martínez og Edin Dzeko har begge scoret to mål mot Milan denne sesongen. Danilo D’Ambrosio og Robin Gosens er skadet, Milan Skriniar er usikker.

  Romelu Lukaku Er Klar For Byduell I Champions League
  Byduell I Milano 2

  Tipset

  Milan med ni kamper på rad uten tap, men vi sitter likevel med en følelse av at Inter tar det første stikket i spennende byduell det som ellers må sees på som en helt åpen kamp. B-en fås til 2,50 i odds hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen