More

  Champions League: Kevin de Bruyne-rakett sørget for 1-1 i Madrid

  Knepen fordel for Manchester City før Champions League-returen neste uke.

  Stjerneduellene var mange da Real Madrid og Manchester City barket sammen i den første semifinalen i Champions League tirsdag kveld. City har som kjent sitt å revansjere etter den heseblesende semifinalen forrige sesong, og tok umiddelbart eierskap til kampen i den spanske hovedstaden.

  1. omgang

  For det var the Citizens som styrte det meste av begivenhetene, uten å komme til de sjansene. Real Madrid lå uvanlig lavt og kompakt, og var heller ikke altfor nøyaktige i presspillet sitt. Stjerneduoen Vinícius Júnior hadde fått friheten til å la det meste av defensive arbeidsoppgaver overtas av de åtte andre utespillerne hos Los Blancos, og det skulle etter hvert betale seg. For etter en drøy halvtime, mottok Vinícius Júnior ballen utenfor Citys 16-meter etter et flott Madrid-angrep. Brasilianeren dundret ballen inn i nærmeste kryss, og hands landsmann, Éderson var sjanseløs på å stoppe raketten fra Real Madrid-stjernen. 1-0 Real, og det var også stillingen til pause.

  Før kampstart, hadde Wayne Rooney, av alle, gått ut og sagt han regnet med Man City kom til å utslette Real Madrid i denne Champions League-semien, og det kan virke som spanjolene, og Vinícius Júnior især, tok det personlig da han dundret inn Real Madrids ledermål.

  2. omgang

  Etter hvilen snudde rollene fullstendig, og det var Real Madrid som tok kommandoen i oppgjøret. Karim Benzema og Rodrygo kom til gode muligheter, og på venstresiden spilte Vinícius Júnior ball i hatt med stakkars Kyle Walker. Men, denne gangen var det City sin tur til å slå tilbake. Da klokka passerte halvspilt andreomgang, trillet ballen ut til Kevin de Bruyne, som lå ute i returrommet fra om lag 20 meter. Belgieren lot seg ikke be to ganger, og sendte av gårde en ellevill rakett, fullstendig utakbart for Thibaut Courtois i korthjørnet, og City fikk utligningen sin.

  Dermed hadde Vinícius Júnior og Kevin de Bruyne dundret inn hver sin rakket en Champions League-semifinale verdig, og fortsatt var det tid igjen for begge lag til å avgjøre oppgjøret. David Alaba forsøkte seg på et frispark fra langt hold like etter, men ballen forsvant oppover tribuneradene på Bernabéu. Drøyt fem minutter var det duket for nytt Real Madrid-frispark, som ble slått inn mot Karim Benzema. Franskmannen headet ned mot nærmeste hjørnet, men Éderson reddet mesterlig.

  Erling Braut Haaland Var Usedvanlig Tannløs I Kveldens Champions League-Semifinale.
  Erling Braut Haaland, Her I Duell Med Eduard Camavinga.

  Manchester City hadde det meste av ballen de siste ti minuttene, noe hjemmefansen var lite tilfredse med. Lagene virket mer eller mindre fornøyde med stillingen 1-1 i denne thrilleren denne Champions League-tirsdagen. Innbytter Aurélien Tchouameni forsøkte seg med nok en suser like før slutt, men bortelagets keeper var med på notene.

  Dermed endte det 1-1 i Madrid, og det betyr en knepen fordel for Pep Guardiola og Manchester City før returen på Etihad neste uke – som spilles på selveste 17. mai.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen