More

  HØDD – LYN

  Med 3-0 å gå på fra første oppgjør, skal det godt gjøres for at Lyn ikke ender i OBOS-ligaen på bekostning av Hødd.

  Men, fotball er som kjent fotball, og ballen er rundt. Og så videre. Lyn har mer eller mindre ett ben i OBOS-ligaen etter 3-0 å gå på fra midtukens møte, der det var vanskelig å se hvilket lag som spilte i OBOS-ligaen i store deler av 2023.

  To strake opprykk?

  Det første oppgjøret i kvalikfinalen ble spilt på Nadderud, og igjen byr baneforhold på problemer. Hødd, i motsetning til Start, varslet tidlig om at de hadde problemer med undervarmen på sin hjemmebane, Høddvoll, og dermed er ettermiddagens returoppgjør berammet til Color Line Stadion i Ålesund.

  Lyn rykket opp til PostNord-ligaen, og har hatt en formidabel oppsving under Jan Halvor Halvorsen. Trenerveteranen ledet laget til opprykk fra 3. divisjon på første forsøk i 2022, og i sin andre sesong har han gode muligheter til å ta Lyn opp til OBOS-ligaen og dermed rykke opp en divisjon i to strake sesonger.

  Har slått KFUM og Kongsvinger

  Anders Bjørntvedt Olsen, Henrik Kristiansen og Ole Breistøl sørget i tur og orden for den solide 3-0-ledelsen før ettermiddagens retur på Color Line Stadion, og det skal selvsagt godt gjøres for at Oslo-laget ikke blir å se i OBOS-ligaen neste år. Men, Hødd, som selv rykket opp fra PostNord-ligaen før 2023-sesongen vil nødig gi slipp på kontrakten med OBOS-ligaen.

  Sunnmøringene har bitt godt fra seg i årets sesong, til tross for at de altså endte på en relativt klar kvalikplass. 33 poeng på 30 kamper vil normalt sett være nok til å berge plassen, men ikke i år. Hødd slo blant annet Start på tampen av sesongen for å unngå nedrykk, og har også slått KFUM Oslo, som er klare for Eliteserien, og Kongsvinger som skal spille kvalik for opprykk til den øverste divisjonen.

  Dermed kan det meget vel hende at ettermiddagens returoppgjør på Color Line Stadion blir mer spennende enn majoriteten hva Lyns tilreisende har sett for seg på forhånd.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,00
  • U 3,85
  • B 3,05

  Vårt Tips

  • U til 3,85

  Hødd har et vanvittig fjell å bestige, og får i tillegg ikke spilt returoppgjøret på egen hjemmebane. Lyn har en formidabel ledelse å spille på, og vi tror kvalikfinalen ikke blir veldig spennende, og at det ebber ut i uavgjort.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen