More

  Hils på Huddersfield sin nye manager

  Avgangen til Neil Warnock i Huddersfield ga hint om at den langsiktige løsningen var funnet. Nå vet vi hvem det er.

  Dagen etter at Huddersfield tok farvel med helten og legenden Neil Warnock er det flere engelske journalister som melder at Darren Moore tar over stafettpinnen, og med det flytter fra Sheffield og videre til rivalen Huddersfield bare en rask togtur unna. I det denne saken ble skrevet kom også bekreftelsen fra Huddersfield Town selv på deres hjemmeside.

  Darren Moore ledet Sheffield Wednesday til opprykk på dramatisk vis i vår før han sjokkerte alle ved å gi seg som manager i klubben. Gjennom sommeren har påstandene fra Sheffield Wednesday-eier handlet om at Moore ble grådig, men hovedmannen selv mener det ikke var grunnen til at han trakk seg i stålbyen.

  Neil Warnock
  For Andre Gang På Fem Måneder Fikk Neil Warnock Gå Æresrunde Ut Av John Smiths Stadium

  Se frem til Sheffield Wednesday – Huddersfield

  Den syvende oktober reiser Huddersfield til Sheffield Wednesday for sesongens første oppgjør dem i mellom i Championship. Med Darren Moore som manager vil det oppgjøret få et ekstra krydder i bagasjen. 49 år gamle tar på seg sin fjerde managerjobb etter tidligere ha trent WBA, Doncaster og Sheffield Wednesday. Den sympatiske og godt likte manageren får en tøff jobb med å holde The Terriers unna Sheffield Wednesday og de andre lagene som akkurat nå ligger under streken.

  Darren Moore møter pressen fredag ettermiddag og vil lede laget i den tv-sendte bortekampen mot Coventry mandag kveld.

  Les også om Neil Warnocks avskjedskamp onsdag kveld i oppgjøret mot Stoke som endte 2-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen