More

  Helgens dobbel Serie A runde 4

  Helgens Dobbel Serie A Runde 4 Helgensdobbel Seriea Helgens Dobbel Serie A Runde 4
  Helgens Dobbel Serie A Runde 4 3

  Frosinone – Sassuolo

  Spill: Uavgjort

  Nyopprykkede Frosinone fikk det som ventet tøft i åpningskampen hjemme mot Napoli, men har slått tilbake med fire poeng mot Atalanta og Udinese. Trener Eusebio Di Francesco er klar på at Brightons Roberto De Zerbi er hans store inspirasjon. Karlo Lulic er ute med skade mens Sergio Kalaj er usikker til denne kampen. Borteseier i de tre siste tilsvarende oppgjørene. Sassuolo med to 0-2-tap før man slo tilbake med 3-1-seier hjemme mot Hellas Verona sist. Der var Domenico Berardi tilbake etter alle overgangsspekulasjonene og slo til på direkten med to scoringer. Maxime Lopez er suspendert i denne. Pedro Obiang er skadet mens Samuel Castillejo er usikker.

  Verona – Bologna

  Spill: Verona vinner

  Hellas Verona med to ettmålsseirer for en perfekt sesongstart før det ble 1-3-tap borte mot Sassuolo sist. Nå er klubbløse Juan Manuel Cruz hentet inn. Han er sønn av tidligere Inter- og Lazio-spiss Julio Cruz. Thomas Henry, Jayden Braaf, Jackson Tchatchoua, Darko Lazovic og Ajdin Hrustic trøbler med skader. De ni siste innbyrdes oppgjørene har alle blitt avgjort med maks ett måls margin. Bologna med fire poeng på to kamper etter åpningstapet hjemme mot Milan. Formspiller Riccardo Orsolini ble belønnet med plass i Italias landslagstropp, Alexis Saelemaekers har ankommet fra Milen. Lukasz Skorupski og Adama Soumaoro er fortsatt ute med skader.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 4
  Helgens Dobbel Serie A Runde 4 4

  Helgens dobbel Serie A runde 4

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 15.00Frosinone – Sassuolo2,703,502,40U til 3,50 i odds
  Søndag, 20.45Verona – Bologna3,003,302,30H til 3,00 i odds
  Totalodds: 10,50

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen