More

  Helgens dobbel Serie A runde 11

  Helgens Dobbel Serie A Runde 11
  Helgens Dobbel Serie A Runde 11 3

  SALERNITANA – NAPOLI

  Spill: Napoli vinner

  Blytung start for Salernitana som fortsatt venter på den første seieren i serien. Pippo Inzaghi tok som kjent over som trener i den forrige landslagspausen. Jevnspilt i 0-1-tapet for Genoa forrige helg før det ble en solid opptur i midtuken med 4-0-seier mot Sampdoria i cupen. Norbert Gyömbér soner her mens Federico Fazio er skadet. 0-2-3 på de fem siste innbyrdes møtene uansett bane. Regjerende mester Napoli kom tilbake fra 0-2 til 2-2 i storkampen mot Milan søndag, men ryktene om at trener Rudi Garcia sitter utrygt i trenerstolen fortsetter likevel. Stjernespiss Victor Osimhen og Juan Jesus er fortsatt ute med skader. Her er også Natan suspendert.

  TORINO – SASSUOLO

  Spill: Sassuolo vinner

  Torino har slitt tungt med å score mål den siste tiden, men fikk en opptur lørdag da Alessandro Buongiornos scoring rett før pause holdt til å sikre tre poeng borte mot Lecce. Lang kveld med ekstraomganger i torsdagens cupkamp hjemme mot Frosinone. Perr Scuurs, Koffi Djidji og Brandon Soppy står over med skader. 0-1-tap hjemme og 1-1 borte i to jevne møter med helgens motstander forrige sesong. Sassuolo med fire kamper på rad uten seier i serien. Trøbbel også i torsdagens cupkamp der man trengte ekstraomganger og straffesparkkonkurranse for å vinne hjemme mot Spezia. Matheus Henrique er fortsatt ute med en muskelskade.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 11
  Helgens Dobbel Serie A Runde 11 4

  Helgens dobbel Serie A runde 11

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 15.00Salernitana – Napoli6,604,701,42B til 1,42 i odds
  Mandag, 20.45Torino – Sassuolo2,103,453,35B til 3,35 i odds
  Totalodds: 4,78

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen