More

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 11

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 11
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 11 3

  Lyn – Mjøndalen

  Spill: Lyn vinner.

  Etter å ha gått ubeseiret i åtte matcher, måtte Lyn omsider strekke våpen da de møtte Raufoss og tapte 0-1 forrige ligarunde. Dermed falt Oslo-klubben utenfor kvalikplassene, men er bunnsolide på hjemmebane. Har ikke gått av banen på eget gress uten å score mål siden april i fjor, og valset over Sandnes Ulf med hele 5-0 i forrige hjemmekamp. Hentet denne uken tilbake Ole Breistøl, som det siste året har vært opptatt med studier i Danmark.

  Mjøndalen virket å være på gang for noen uker siden, men to strake tap gjør at kun målforskjellen holder bruntrøyene over streken. Tapte 1-2 hjemme for Moss mandag kveld, og har tapt alle sine tre bortekamper i år. 

  Kongsvinger – Bryne

  Spill: Bryne vinner.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 11
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 11 4

  Kongsvinger har inntatt tabelltoppen, og virker ikke å gi den fra seg med det første. Har radet opp tre strake seirer, og gjennomførte en uhyre profesjonell bortekamp da de tok seg av Sandnes Ulf tidligere i uken med 2-0-seier. Avgjorde oppgjøret i sin favør før pause, og fremstår som en stadig større favoritt til å kapre en av de direkte opprykksplassene.

  Får imidlertid kamp om poengene her, for Bryne har også brukt vårsesongen på å heve seg i toppen. Ligger på tredjeplass etter en svært oppløftende start på 2024, og er bemerkelsesverdig det eneste laget i OBOS-ligaen som har til gode å spille uavgjort i år. 3-2-seier hjemme mot Ranheim sist. 

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER, OG FÅ MED DEG ALT OM NORSK FOTBALL, SOMMERENS EM-SPESIAL OG MYE, MYE MER!

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 11

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 19:00Lyn – Mjøndalen1,674,004,10H til 1,67 i odds
  Lørdag, 16:00Kongsvinger – Bryne2,003,553,25B til 3,25 i odds
  Totalodds: 5,42

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen