More

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 6

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 6
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 6 3

  MONACO – NICE

  Spill: Nice vinner

  Monaco har inntatt tabelltoppen med elleve poeng på de fem første ligakampene og trener Adi Hütter mener det er lov å drømme om en ligatittel. Målsettingen er imidlertid europacupspill. I alle fem ligakampene har laget scoret minst to mål. Folarin Balogun med sitt første mål for klubben mot Lorient søndag der man ledet til 98. minutt. Gelson Martins har fått beskjed om å forlate Monaco, Mohammed Salisu er ute etter operasjon. 1-0-seier borte og 0-3-tap hjemme mot helgens motstander forrige sesong. Terem Moffi med to mål da Nice slo til med borteseier mot PSG fredag. Det var åttende ligakamp på rad uten tap. Salvatore Sirigu er hentet som ny reservekeeper.

  PARIS SG – MARSEILLE

  Spill: Marseille vinner

  «Le Classique» i Ligue 1. PSG har ikke hatt noen overbevisende start på den nye sesongen i ligaen, men fikk en perfekt start på gruppespillet i Champions League med 2-0-seier hjemme mot Borussia Dortmund tirsdag. Kylian Mbappé var som vanlig på scoringslisten. Sergio Rico, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Marco Asensio og Alexandre Letellier mangler. Ettmålsseier i tilsvarende oppgjør de to siste sesongene. Fire U-er på de fem siste kampene for Marseille som spilte 3-3 borte mot Ajax i midtuken. Det var første kamp etter at Marcelino trakk seg som lagets trener etter kun tre måneder i jobben. Ismaila Sarr er skadet mens Pape Gueye er suspendert i denne.

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 6
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 6 4

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 6

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 21.00Monaco – Nice2,103,702,90B til 2,90 i odds
  Søndag, 20.45Paris SG – Marseille1,654,104,10B til 4,10 i odds
  Totalodds: 11,89

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Ligue 1-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen