More

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 5

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 5
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 5 3

  Clermont – Nantes

  Spill: Uavgjort

  Tidlig bunnoppgjør. Tung sesongstart for Clermont som etter tre strake tap fikk sitt første poeng borte mot Toulouse sist. I løpet av landslagspausen ble det 1-3-tap i en treningskamp mot Bordeaux. Maximiliano Caufriez er ute med skade. Merk at de ni siste innbyrdes oppgjørene, uansett bane, har blitt avgjort med maks ett måls margin. Nantes med to poengdelinger på hjemmebane etter å ha åpnet sesongen med to tap. Totalen viser dermed at gjestene har vunnet kun én av sine 19 siste ligakamper. Fabien Centonze er suspendert av klubben etter sine uttalelser om ledelsen. Bastien Meupiyou soner her mens Nathan Zeze og Alban Lafont er skadet.

  Strasbourg – Montpellier

  Spill: Strasbourg vinner

  Strasbourg har åpnet den nye sesongen med hjemmeseirer mot Lyon og Toulouse, men har samtidig tapt borte mot både Monaco og Nice. Landslagspausen ble brukt til en treningskamp mot Elversberg som endte målløs. Maxime Bastian og Eduard Sobol er ute med skader. Klare hjemmeseirer i de to siste tilsvarende oppgjørene. Montpellier skuffet i åpningskampen hjemme mot Le Havre, slo så til med 4-1-seier mot Lyon i sesongens første bortekamp, men siden har det blitt strake tap for Reims og Lille. Tar vi med avslutningen av forrige sesong har gjestene nå seks ligakamper på rad uten at man har holdt nullen. Théo Sainte-Luce er fortsatt ute med en lårskade.

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 5
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 5 4

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 5

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 15.00Clermont – Nantes1,923,503,45U til 3,50 i odds
  Søndag, 15.00Strasbourg – Montpellier2,253,502,75H til 2,25 i odds
  Totalodds: 7,88

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen