More

  Helgens dobbel La Liga runde 6

  HELGENS DOBBEL LA LIGA RUNDE 6: Vi forsøker en godt betalt dobbel i helgens La Liga-runde.

  Helgens Beste Dobbel La Liga Runde 6
  Helgens Dobbel La Liga Runde 6 4

  Real Betis – Cádiz

  Spill: Real Betis vinner

  Real Betis har lagt en skuffende uke bak seg med 0-5 mot Barcelona forrige lørdag, og 0-1 mot Rangers i torsdagens Europa League-oppgjør. Har dermed atskillig å revansjere her. Er normalt sett sterke hjemme på Benito Villamarín, og i sesongens to første hjemmekamper har de holdt Atlético Madrid til 0-0 og slått Rayo Vallecano 1-0. Cádiz holdt lenge stand i borteoppgjøret mot Athletic Bilbao sist helg, men tapte til slutt 0-3. Har tapt begge sesongens første bortekamper med totalt 0-5 i målforskjell, og totalt sett har de ikke vunnet på fremmed gress i La Liga på syv kamper.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 6
  Nabil Fekir Er Stadig Ute For Real Betis.

  Las Palmas – Granada

  Spill: Granada vinner

  Las Palmas har åpnet sesongen som det nest gjerrigste laget i La Liga, men har bare to poeng å vise til for innsatsen, og jakter stadig sesongens første seier. Ankommer denne med to knepne 0-1-tap i sekken mot Girona og Sevilla. Tar man med sist gang de var i den spanske toppdivisjonen, har ikke Las Palmas vunnet noen av sine 21 siste matcher i La Liga. Granada har ikke gjort det veldig mye bedre, og står med bare én seier og tre poeng etter comebacket til La Liga. Den seieren kom i 3-2-triumfen mot Mallorca, og siden har det blitt strake tap mot Real Sociedad og Girona. Vi tror imidlertid Granada slår tilbake her, og tar sin første borteseier i La Liga siden mai 2022.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 6
  Helgens Dobbel La Liga Runde 6 5

  Helgens dobbel La Liga runde 6

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 18.30Real Betis – Cádiz1,823,504,30H til 1,82 i odds
  Søndag, 18.30Las Palmas – Granada2,003,453,60B til 3,60 i odds
  Totalodds: 6,55

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen