More

  Helgens dobbel i League Two runde 17

  Vi byr på helgens dobbel i League Two runde 17, der Colchester igjen blir prøvd ut på vår dobbel.

  Helgens Dobbel I League Two Runde 17
  Helgens Dobbel I League Two Runde 17 3

  Colchester – Sutton United

  Spill: Colchester vinner

  Vi tapte greit på vårt Colchester-tips for to uker siden, men det ustabile laget har siden den gang kvittet seg med manager Ben Garner og selv om ny manager enda ikke er på plass har de levert strålende resultater med både borteseier mot Accrington og en glimrende snuoperasjon mot Swindon der resultattavlen gikk fra 0-1 til 3-1. Colchester har et ekstremt ungt og spennende lag som på en god dag kan slå hvem som helst, det bør holde til å slå jumboplasserte Sutton United selv om de også har vist bedring. Seieren hjemme mot Bradford i forrige ligarunde gav håp om at det kan bli en ny sesong på nivå fire.

  Bradford – Barrow

  Spill: Bradford vinner

  Graham Alexander er erstatteren til Mark Hughes. Det tok tid, men endelig fikk de tak i andrevalget sitt denne uka. Vi tror på en managerboost hos storklubben fra Yorkshire og Alexander er nok veldig lysten på revansj mot laget som kostet han jobben i Milton Keynes for under en måned siden. Da hadde faktisk hans daværende mannskap levert en god kamp og ledet 2-0 til overtiden, bare for å se at stillingen endte 2-2. Barrow begeistrer få, men har blitt et robust mannskap. Har fire kamper uten baklengs siden den nevnte kampen mot Milton Keynes. Det blir målfattig her, men Bradford kniper seieren.

  Bradford Jubler For 1-1 I Dagens Oppgjør I League Two Mot Wrexham
  Bradford-Jubel

  Helgens dobbel i League Two runde 17

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Colchester – Sutton1,923,503,15H til 1,92 i odds
  Lørdag, 16.00Bradford – Barrow 2,003,103.25H til 2,00 i odds

  Totaloddsen 3,92

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League Two-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen