More

  Andrevalg til Bradford og Gillingham

  Favorittene røk for Bradford og Gillingham, og dermed ble det nest beste løsning for begge to i deres managerjakt.

  Flere klubber har vært på intens managerjakt de siste ukene. I League Two har blant annet Milton Keynes funnet seg gull fra National League da de hentet Mike Williamson til klubben. For Colchester fortsetter jakten etter ny manager siden Ben Garner ble sparket for kort tid siden. Også Grimsby jakter ny manager etter at deres heltemanager Paul Hurst var ferdig. Der seiler faktisk den gamle spissen David Healy opp som en av favorittene. Om det skjer vil vi selvsagt gi det en egen sak.

  Gillingham på sin side har gått en måned uten manager siden Neil Harris overraskende ble sparket der han satt på toppen av League Two. Formkurven har så absolutt ikke pekt oppover siden, men nå er manager i det minste på plass i Stephen Clemence som får sin managerdebut. Sønnen til keeperhelten Ray har vært trener for flere klubber og under flere managere, men aldri vært manager. Et spennende valg, men førstevalget var faktisk Kevin Maher som har gjort underverker med et sterkt presset Southend-mannskap i National League. Deres skjebne ser nå langt lysere ut og klubben bekreftet at de hadde nektet Gillingham tillatelse til å prate med deres manager. Derfor ble det Clemence.

  Les også: Bristol City snappet manageren til Oxford United

  U-sving i Bradford

  Andrevalg Til Bradford Og Gillingham 1005304956 1 Scaled Bradford
  Danny Cowley Og Hans Bror Har Vært Uten Jobb Siden Tiden I Portsmouth.

  I Yorkshire har det heller ikke gått helt etter planen etter at Mark Hughes fikk sparken for en god måned siden. Der seilet Cowley-brødrene opp som favoritter og alt låg til rette for at Danny Cowley skulle takke ja til managerjobben. Han tok en u-sving av familiære årsaker og dermed måtte Bradford hente tilbake deres midlertidige manager Kevin McDonald returnere til FA-cupkampen forrige helg like etter at hans avgang hadde blitt bekreftet.

  Nå er derimot andrevalget på plass. Det blir Graham Alexander som for under en måned siden fikk sparken i klubben vi startet denne saken med, Milton Keynes. Han har fra før ledet Scunthorpe og Fleetwood med stor suksess før Salford og Milton Keynes som de to siste i England. Han får en stor jobb med å løfte Bradford-laget som før helgens hjemmekamp mot Barrow ligger på 16. plass.

  Alt om helgens runde både før og i ettertid av kampene får du selvsagt her på Tipsbladet.no

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen