More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 7

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 7
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 7 4

  Molde – Rosenborg

  Spill: Molde vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 7
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 7 5

  Molde leverte en alt annen enn en akseptabel prestasjon i 1-3-tapet for Sandefjord sist helg, og Magnus Wolff Eikrem utbasunerte at han og lagkameratene «så ut som et lag i OBOS-ligaen». Tapte fullt fortjent i Vestfold, og dermed er Molde allerede godt bak skjema til å holde tritt med regjerende mester Bodø/Glimt.

  Rosenborg har heller ingen grunn til å være spesielt fornøyde med det de viste mot Brann, og tapte meget fortjent 0-3 i Bergen. Etter en lovende start på sesongen, har trønderne ramlet ned til niendeplass på tabellen, og det er i landskapet man forventet å finne dem før sesongstart. Mye kan bli verre før det blir bedre for Alfred Johanssons prosjekt. 

  HamKam – Haugesund

  Spill: Haugesund vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 7
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 7 6

  HamKam venter stadig på sesongens første seier, men fikk med seg et verdifullt poeng i 1-1-kampen mot Kristiansund. Luc Mares scoret hedmarkingenes mål fra straffemerket midtveis i førsteomgang, men det er alarmerende at Kamma har gått syv kamper ut i sesongen uten å hente frem én eneste seier. Har tapt begge sine siste hjemmekamper 0-1.

  Etter en veldig fin start på sesongen, med to seirer på de tre første kampene, har det gått atskillig tyngre for Haugesund de siste ukene. Rogalendingene ankommer den kommende dobbeltrunden på ryggen av tre strake tap, og forrige helg røk de 0-1 hjemme mot nyopprykkede KFUM Oslo. Haugesund kan imidlertid ta mot av at alle deres seks poeng hittil i år har blitt sanket på bortebane. Trener Oskar Hrafn Thorvaldsson sa svært oppsiktsvekkende opp sin stilling tidligere i uken.

  Helgens dobbel Eliteserien runde 7

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18:00Molde – Rosenborg1,474,605,90H til 1,47 i odds
  Søndag, 19:00HamKam – Haugesund2,103,403,35B til 3,35 i odds
  Totalodds: 4,92

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen