More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 29

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 29
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 29 4

  Sarpsborg 08 – Molde

  Spill: Sarpsborg 08 vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 29
  Anton Skipper, Sarpsborg 08.

  Lite annet enn æren og tabellplassering å spille for, for Sarpsborg 08 i de avsluttende rundene av sesongen. Gikk opp i ledelsen ved Rafik Zekhnini i borteoppgjøret mot Viking sist, men tapte til slutt 1-2 i Stavanger. Har vært knallsterke hjemme i Sarpsborg i høst, og har formidable 4-1-0 på de fem siste hjemmekampene sine, med 2-2 mot Stabæk som eneste malurt i begeret i denne perioden.

  Molde kan ikke bli bedre enn nummer fem i årets sesong, og har også fem poeng ned til Lillestrøm på sjetteplassen før de to siste rundene. Det kan de takke 4-0-seieren mot nettopp LSK i forrige runde for, og kan langt på vei konsentrere seg om de avsluttende gruppespillkampene i Europa League, samt cupfinalen mot Bodø/Glimt i desember. 

  HamKam – Vålerenga

  Spill: HamKam vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 29
  Kristian Onsrud, Hamkam.

  To strålende strake seirer mot Viking og Strømsgodset har sikret HamKams plass i Eliteserien med to runder igjen av sesongen. Det ble naturligvis storslått feiring etter 1-0-seieren mot Godset, men Kamma har på ingen måte tenkt å forære Vålerenga tre poeng av den grunn. Rivalriet mellom disse to klubbene står sterkt, først og fremst takket være hockey, og hedmarkingene vil gjøre alt de kan for å sende Vålerenga ned.

  Gjestene spilte med ekstremt høye skuldre i skjebnekampen mot Stabæk, og det endte 0-0 på Intility. VIF har tatt bare ett poeng på de fem siste kampene, og har kniven på strupen før de to siste kampene. Har bortimot garantert ikke råd til å tape her.

  Helgens dobbel Eliteserien runde 29

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17:00Sarpsborg 08 – Molde2,303,952,60H til 2,30 i odds
  Søndag, 17:00HamKam – Vålerenga3,603,801,90H til 3,60 i odds
  Totalodds: 8,28

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om søndagens Eliteserie-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen