More

  GRATIS TIPS-SPESIAL

  Redaksjonen i Norges eneste sport- og spillavis har ikke tatt seg bryet med å påskeferiere. I stedet har vi brukt helligdagene til å lage 100 sider spesial-TIPS.
  Normalt sett byr vi på Tipsblad to ganger i uken. Både digitalt og på papir. Svært mange nye abonnenter har i 2022 meldt sin ankomst, og blitt faste lesere av avisen som har holdt stand siden 1947! Er du interessert i fotball, og å vinne på oddsen? Da foreslår vi at også du tester oss ut.
  Vil du først se hva vi har å by på? Fint, da gir vi deg ukens utgave helt GRATIS
  Helligdager gjorde at vi ikke kunne trykke som normalt mandag morgen denne uken. Det forhindrer oss imidlertid ikke fra å lage en ren digital utgave.
  I denne spesialutgaven har vi slått sammen Tipsbladet og Tips Weekend og byr dermed på spill, analyser og tips for hele uken.
  I tillegg byr vi på gjensyn med noen av våre mest populære artikler. Del én og del to av Oddsskolen vår har fått plass, noe flere av våre mange nye abonnenter har bedt om.
  I tillegg viser vi oppsummeringen av bookmakertesten i 2021 før vi nå så smått starter med jobben med årets store test som skal presenteres utover høsten.
  Alle tre tippekupongene har som vanlig fått plass mens det meget populære Tipsfondet vårt viser hva vi setter pengene våre på denne uken. Våre tips der endte med 7 780 kroner i overskudd forrige uke. Her på side to presenterer vi som vanlig våre fem beste favoritter og fem beste outsidertips – slik vi gjør i Tips Weekend hver fredag.
  Når det gjelder favorittene er det de lavere divisjonene i England som frister mest, og da særlig Lincoln til 3,40 i odds mot Accrington. Mer spredning i ligaene på outsiderlisten der Famalicão til hele 9,50 i odds borte mot Benfica er det absolutt sprekeste tipset!

  God fornøyelse!
  Tips-redaksjonen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen