More

  Gareth Southgate: Jeg skjønner ikke

  Ollie Watlins scoret kampens eneste mål da England fredag slo Australia 1-0 i privatkamp på Wembley. Ingen poeng på spill, men kampen ble likevel historisk, da det for første gang var kvinnelig hoveddommer på den engelske landslagsarenaen. Rutinerte Stephanie Frappart gjorde naturligvis god jobb.

  Stephanie Frappart
  Rutinert Sjef: Stephanie Frappart Hadde Som Forventet Full Kontroll Da Han Ble Historisk På Wembley

  Heldige

  England spiller tirsdag EM-kvalifisering hjemme mot Italia, og store stjerner som Harry Kane, Declan Rice og Jude Bellingham ble fredag spart på benken. Australia var best før pause mot et svekket engelsk lag, og gjestene hadde flust med muligheter til å gå i garderoben med ledelse.

  Ollie Watkins
  Vellykket Comeback: Ollie Watkins Spilte Landskamp For Første Gang På 18 Måneder, Og Endte Opp Som Matchvinner

  Uttellingen glimret imidlertid med sitt fravær, og det var i stedet formsterke Ollie Watkins som ble matchvinner. Aston Villa-angriperen sløste også med sjansene, men var uansett sist på ballen i kampens eneste scoring.

  Utrolige uttalelser fra Gareth Southgate

  I en trist forestilling på Wembley var det pipekonserten mot Jordan Henderson som i etterkant fikk mest oppmerksomhet. Tilskuerne ga klar beskjed om hva de syntes om den tidligere Liverpool-spilleren, da han etter en times spill ble byttet ut. Landslagssjef Gareth Southgate brukte da også tid på hendelsen etter kamp.

  Gareth Southgate
  Koko-Brødrene: Gareth Southgate Og Jordan Henderson

  Og han gjorde det med noen helt mystiske uttalelser

  -Jeg kan ikke forstå at de piper mot en spiller bare grunnet hvilken klubb han spiller for, sa Southgate før han ble konfrontert med at det kanskje kunne ha å gjøre med at Henderson har stått frem som en promotør for Saudi-Arabias VM-søknad.

  -Hva har dette å gjøre med støtten til en engelsk landslagsspiller, spurte da Southgate (utrolig nok). Hvordan skal dette kunne hjelpe laget, oppsummerte en tydelig forvirret engelsk landslagssjef Gareth Southgate.

  Les også: PIF-EN ut av toppfotballen

  Italia på felgen

  Tirsdag er det alvor på Wembley, når det dukes for revansjeoppgjør mot Italia. England vant 2-1 i omvendte møte, og troner ubeseiret på toppen av tabellen. Med seier også tirsdag er engelskmennene så godt som klare for sluttspill.

  Italia var hjemmesittere under VM både i 2018 og 2022, og de tidligere så seiersvante italienerne sliter igjen – både på og utenfor banen. Duoen Sandro Tonali og Nicolo Zaniolo ble torsdag begge avhørt for mulige brudd på gambling-reglene, og de begge Premier League-spillerne returnerte deretter til sine respektive klubblag.

  Sandro Tonali
  Trøbbel? You Bet: Sandro Tonali Er I Hardt Vær

  -Uavhengig av innholdet i avhørene finner vi at spillerne ikke er tilstrekkelig konsentrerte for oppgaven med landslaget de kommende dagene. Vi vil også beskytte spillerne som best vi kan, og da er dette den beste løsningen for alle, heter det fra det italienske fotballforbundet torsdag kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen