More

  Frenkie de Jong på vei til United

  Det internasjonale overgangsvinduet er åpnet, og storklubbene har begynt å røre på seg.
  Manchester United er av klubbene som antas å ha stor trafikk inn- og ut av dørene denne sesongen, og Frenkie de Jong er av spillerne som er ønsket inn. Den 25-årige midtbanespillerene var i utgangspunktet negativ til å forlate Barcelona, men mye tyder nå på at han er åpen for gjensyn med tidligere Ajax-trener Erik ten Hag. United antas å måtte btale omlag 65 millioner pund for den nederlandske landslagsspilleren.
  Djed Spence hadde forrige sesong et svært vellykket låneopphold i Nottingham Forest, og skogvokterne hadde håpet å beholde Middlesbrough-spilleren etter opprykket til Premier League. Høyrebacken virker nå imidlertid på vei til Tottenham, og Forest har da snudd seg rundt for å finne alternativer. Nottingham-pressen mener nå å vite at Liverpools Neco Williams er spilleren man ønsker å gå for. Williams er også nyopprykket, etter vellykket låneopphold i Fulham. Forest skal også være interessert i Arsenals Ainsley Maitland-Niles, spilleren som avsluttet forrige seosng på lån i Roma. 

  Youri Tielemans går inn i sitt siste kontraktsår med Leicester, og ting tyder på at The Foxes er åpne for bud på midtbanespilleren. Arsenal meldes å stå langt fremme i køen av klubber som ønsker seg den belgiske 25-åringen.
  Den franske landslagsstopperen Jules Kounde ønsker seg nye utfordringer, og Sevilla sies å være åpne for bud. Chelsea, som har mistet både Andreas Christensen og Antonio Rüdiger, skal være villige til å strekke seg langt for å få 23-åringen til Stamford Bridge. 
  Leeds vil bruke sommeren til å styrke stallen for å unngå ny nestenulykke, men Rapinha virker på vei bort. Brasilianeren vil i det minste bidra til å gi Yorksgire-klubben handlefrihet, da Arsenal og Chelsea er av flere storklubber som står klare til å legge store penger på bordet for vingløperen. 
  Joao Palhinha er ønsket av både Wolverhampton og Fulham. Den 26-årige Sporting-spilleren har siden 2021 bokført 14 landskamper på Portugals midtbane. 
  Den anvendelige Rangers-forsvareren Calvin Bassey er ønsket av Aston Villa. 22-åringen fikk sitt gjennombrudd som venstreback i Rangers under ledelse av Steven Gerrard, men har siden også hatt vellykkede kamper som midtstopper. 
  Ruben Neves har lenge blitt linket til både Manchester United og Arsenal, men Uniteds potensielle kjøp av Frenki de Jong betyr at Arsenal kan ende først i køen for Wolves-spilleren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen