More

  Fremskritt for Newcastle

  Newcastles overgangssommer har tatt et skritt i riktig retning.
  Nick Pope har ambisjoner om å spille VM for England, og da gjelder fortsatt Premier League-spill. Burnley og Newcastle skal nå ha kommet til enighet om passende kompensasjon, og keeperen meldes på vei til legesjekk og forhandlinger om personlig kontrakt i Newcastle.

  Pope vil i Newcastle konkurrere med Martin Dubravka om plassen mellom stengene, samtidig som Freddie Woodman har takket ja til treårskontrakt med Preston North End. Woodman har vært i Newcastle siden 2014, men bare fått fire ligakamper for The Toons. Siste to sesonger er brukt på låneopphold i Swansea og Bournemouth.
  Alt tyder på at Pope blir sommerens andre nysignering på St. James’ Park, etter Matt Targett som ble gitt permanent opphold etter forrige sesongs fruktbare lån fra Aston Villa.

  Og nestemann inn portene kan fort bli Hugo Ekitike. Newcastle har jobbet lenge for å hente Reims-angriperen, men virket forrige uke å få konkurranse fra Borussia Dortmund. Tyskerne har imidlertid nå heller gått all in for Ajax-angriper Sebastian Haller. Ligue 1-klubben og Newcastle er enige om overgangssum, og nå gjelder bare å komme til enighet med spiller og agent.

  Det mumles også forsiktig i ulike ryktebørser at Newcastle kan komme til å utfordre Chelsea i kampen om Raheem Sterling. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen