More

  Frekke vinnerbonger!

  Det finnes flere veier til Rom!
  Tipsbladet har sin egen strategi for tipping, og den har over tid vist seg særs innbringende. Det er imidlertid også andre måter å vinne stort på i odds (selv om den over tid nok ikke er like trygg).
  Med beskjedent budsjett synes mange det er stas å samle mange kamper (gjerne tosifret i antall) og dermed oppnå odds som gir spinnville utbetalinger ved fullklaff. Og ved jevne mellomrom ser man eksempler på at dette også kan lykkes.
  Vi har gitt dere eksempler tidligere, og her er noen nye.
  En norsk kunde hos spilltilbyderen Leo Vegas viste i helgen stor kunnskap og treffsikkerhet på ishockey, der han på imponerende vis fant seks poengplukkere i NHL.
  20 euro ble satt, og tilbakebetalingen var ubeskjedent nok nesten 18.000 kroner!

  Sekslinger er imponerende nok (spesielt når det er snakk om målscorere/poengplukkere), men denne bongen med ti kamper står absolutt ikke tilbake for hockeyvarianten.

  Også denne kunden hadde levert sin bong hos Leo Vegas, og her ble det vist imponerende kunnskaper om hva som rører seg i lavere engelske divisjoner.
  Ni av ti kamper ble hentet fra The Football League, og alle suste inn. Med innsats på usle 25 kroner kunne Leo Vegas-kunden kvittere ut 6755.-

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen