More

  Firmino til Juventus

  Ny dag, nye overgangsrykter.
  I rampelyset i dag; Roberto Firmino, Cristiano Ronaldo, William Carvalho, Nuno Tavares, Dario Osorio, Aaron Ramsey og Filip Kostic.
  Og først ut i køen er Roberto Firmino, som sies å være nær overgang til Juventus. Brasilianeren har vært av de viktigste og mest betrodde spillerne for Jürgen Klopp, men etter kjøpet av Darwin Nunes virker det å kunne bli lite spilletid på den teknisk briljante 30-åringen. En eventuell overgangssum opplyses å bli om lag 20 millioner pund.

  Cristiano Ronaldo og agent Jorge Mendes har vært i skjebnemøte med Erik ten Hag, men den nye United-manageren lyktes ikke å få Ronaldo til å snu i sin søken etter klubbskifte. 37-åringen ønsker å bli løst fra sine siste tolv kontraktsmåneder, for å kunne spille neste sesong for en Champions League-klubb.
  Nottingham Forest har allerede brukt godt over 70 millioner pund på forsterkninger etter opprykket, men er fortsatt ikke ferdighandlet. Nå sies skogvokterne å være i forhandlinger om kjøp av den defensive midtbanespilleren William Carvalho fra Real Betis.

  Arsenal-back Nuno Tavares er ønsket på lån i Atalanta. The Gunners er villige til å la 22-åringen gå, men vil helst få på plass en avtale om permanent kjøp.
  Den chilenske vingløperen Dario Osorio ryktes på vei Wolverhampton. Ulvene har hatt en trå overgangssommer, og det haster med å få på plass offensive forsterkninger. Spesielt etter at Raul Jimenez lørdag pådro seg skade som gjør at han mister fire til seks uker av sesonginnledningen.
  Aaron Ramseys kontrakt med Juventus er historie, og 31-åringen står nå fritt til å velge seg en ny arbeidsgiver. Newcastle United skal allerede ha hatt følere ute for den stilfulle midtbanespilleren. 
  David Moyes og West Ham har hatt et utmerket overgangsvindu, og mer kan være i vente. Hovedstadsklubben sikret seg nylig ettertraktede Gianluca Scamacca fra Sassuolo, og nestemann inn kan bli den anvendelige serberen Filip Kostic. Bud på spilleren skal allerede være sendt.
  Den unge Dundee United-vingen Matthew Cudjoe skal være ønsket av Brighton. Den 18-årige ghaneseren har bare rukket å spille en håndfull kamper for oransjetrøyene, men skal allerede være på blokka i flere engelske Premier League-klubber.

  Middlesbroughs 23-årige midtbanespiller Marcus Tavernier meldes på vei til Premier League med Bournemouth. Scott Parker & Co skal ha kommet til enighet om en overgangssum pålydende 15 millioner pund.
  Tipsbladets Premier League-bibel er rett rundt hjørnet, og du kan nå skaffe seg de drøyt 100 sidene med alt om ligastarten for nøyaktig kroner null. What, gratis?
  Ja, bare bruk denne linken så får du fire digitale uker med Norges eneste sport- og spilleavis uten kostnader.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen