More

  Festningen Selhurst Park

  Endelig helg og ny fotballrunde, og mye av helgens engelske fokus ligger naturligvis på mandagens storoppgjør/bunnoppgjør mellom erkerivalene Manchester United og Liverpool mandag kveld.
  Mye spennende fotball skal imidlertid spilles før den tid.
  Fullstendig skadeoversikt før runde finner du her, og dyptpløyende analyser av helgens kamper i alle de store europeiske ligaene finner du som alltid i Tips Weekend
  Premier League-runden:
  Tottenham – Wolverhampton
  Lørdag, 13.30
  Crystal Palace – Aston Villa
  Lørdag, 16.00(se spilltips nederst i saken)
  Fulham – Brentford
  Lørdag, 16.00
  Leicester – Southampton
  Lørdag, 16.00
  Everton – Nottingham Forest
  Lørdag, 16.00
  Bournemouth – Arsenal
  Lørdag, 18.30
  West Ham – Brighton
  Søndag, 15.00
  Leeds – Chelsea
  Søndag, 15.00
  Newcastle – Manchester City
  Søndag, 17.30
  Manchester United – Liverpool
  Mandag, 21.00
  Flust med godsaker, og flere av kampene frister til spill. Valget i dag faller uansett på Patrick Vieira og Palace, hjemme mot Steven Gerrard og Villa. To av Premier League-historiens største midtbanespillere i kamp om tre poeng.
  Crystal Palace – Aston Villa
  Selhurst Park
  Lørdag, 16.00
  Joachim Andersen storspilte og bidro til at Palace spilte jevnt i store deler av åpningskampen mot Arsenal. Dansken igjen i fokus mandag kveld, da det ble poeng med hjem fra Anfield. Først og fremst for gjennom store deler av kampen å ha plaget Liverpools nye spissyndling, i den grad at uruguayaneren til slutt fikk nok og sendte springskalle retning Palace-stopperen. Den endte med fortjent rødt til Nunez, og med scoring fra Wilfried Zaha ble det også poeng. Tapte bare fire hjemmekamper forrige sesong og Selhurst Park virker å kunne bli tøft å besøke også denne gang. James Tomkins, Jack Butland og James McArthur er alle ute, men styrkes av at Michael Olise står klar til å gjøre sin første kamp fra start.
  Villa var av de fire som fikk med seg full pott fra Selhurst Park forrige sesong, men Steven Gerrard og hans menn har ikke vært et spesielt overbevisende skue i sesonginnledningen. Var ikke opp mot sitt beste da det endte med 0-2-tap mot nyopprykkede Bournemouth i første spilleomgang. Klart bedre da Everton ble slått lørdag, etter scoringer av Danny Ings og en strålende opplagt Emiliano Buendia, men fortsatt har Villa et godt stykke frem til sitt beste. Seieren varmet, men et solid skudd for baugen var skaden på den nyinnkjøpte stopperen Diego Carlos. Matty Cash blir trolig klar, mens også Kortney Hause er tilbake i full trening.
  Tipset:
  Palace virker svært solide, og spesielt Andersen har vært en bærebjelke i sesonginnledningen. Mot Liverpool så man også prov på hvor godt samarbeidet mellom teknisk briljante Eberechi Eze og den lynraske måltjuven Wilfried Zaha kan bli. At Michael Olise er tilbake betyr ytterligere offensiv styrke.
  H-en spilles, til markedsledende 2,55 i odds fra Unibet. Trofaste Norsk Tipping-kunder kan spille samme hjemmeseier til odds 2,40.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen