More

  Dagens oddstips: FC København – Manchester United

  FC KØBENHAVN – MANCHESTER UNITED: De røde djevlene ankommer Danmarks hovedstad med kniven på strupen.

  Historisk treff for våre Champions League-tips i går, og litt av gevinsten forvaltes til nytt lott i Parken i kveld.

  Det satt langt inne, men Manchester United kunne omsider juble for høstens første trepoenger i Champions League da FC København knepent ble slått 1-0 i det omvendte møtet på Old Trafford for noen uker siden. Etter strake tap mot Bayern München og Galatasaray var kun seier mot danskene godt nok, men det var bare såvidt båten bar. For etter nok en skuffende prestasjon, fikk København straffe på overtid.

  Syv minutter inn i tilleggstiden reddet Andre Onana forsøket fra en utrøstelig Jordan Larsson, og de røde djevlene kunne dermed puste lettet ut for sine første Champions League-poeng. Det gjenstår imidlertid svært mye jobb før man eventuelt kan feire avansement til utslagsrundene, et avansement som på papiret så svært rett frem ut da trekningen av gruppespillet var klart.

  Kampklar FCK-sjef

  Fc København - Manchester United
  Dagens Oddstips: Fc København - Manchester United 3

  Men, Manchester United har gjort det vanskelig for seg selv med bare tre poeng fra de tre første rundene, og må derfor ha seier i København i kveld. Etter det første møtet på Old Trafford å dømme, blir det imidlertid ingen tur i Parken. Før FCK skapte atskillig trøbbel for United for to uker siden, og anser seg selv som favoritten før returmøtet med en av verdens største fotballinstutisjoner.

  – Jeg ble litt overrasket over de engelske journalistene som sa vi var vanskelige å bryte ned. Jeg sa til spillerne mine at det var United som vanskelige å bryte ned. Jeg syns vi var jevngode med dem og vel så det. Og intensiteten i Parken kommer til å være 100 ganger større enn for to uker siden, og jeg synes atmosfæren i våre hjemmekamper er langt over standarden i Premier League, sa en kampklar FCK-sjef Jacob Neestrup på tirsdagens pressekonferanse.

  Etterlyser stabilitet

  Fc København - Manchester United
  Dagens Oddstips: Fc København - Manchester United 4

  Manchester United har gått på det ene ydmykende nederlaget etter det andre denne høsten, og sist engelskmennene tapte fem av sesongens ti første hjemmekamper, var ikke manager Erik ten Hag engang født, og det endte med nedrykk. Helgens 1-0-seier mot Fulham, satt, som mot FCK, langt inne, da Bruno Fernandes ble matchvinner på overtid. Skader har vært et stort problem for den nederlandske United-bossen denne høsten, og tror ikke laget hans evner å spille jevnt god, offensiv fotball før de fleste er tilbake.

  – Som lag synes jeg vi kan bli flinkere når vi har ballen, så vi kan skape bedre og flere muligheter for de offensive spillerne våre til å score mål. Vi må imidlertid få på plass en stabil førsteellever, i hvert fall 12-13 faste spillere, og først da vil vi få mer stabile rutiner og skape bedre muligheter. Jeg syns vi vant fortjent mot FCK sist, men må spille bedre denne gangen for å få med oss seieren, sier United-bossen.

  FC København ligger sist på gruppe A med bare ett poeng fra de tre første kampene, mens United ligger på plassen foran med tre poeng. Skulle engelskmennene ryke på et tap i kveld, vil mulighetene for avansement synke dramatisk.

  Skader og suspensjoner

  David Khocholava, Birger Meling, Noah Sahsah og William Clem er skadet for vertene. Man Utd må unnvære Casemiro, Lisandro Martínez, Luke Shaw og Tyrell Malacia. Marcus Rashford Victor Lindelöf er usikre.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 4,30
  • U 3,90
  • B 1,72

  Tipset

  Det var bare såvidt båten bar for Man Utd i det omvendte oppgjøret, og de kommer til å møte en usedvanlig fiendtlig innstilt atmosfære i kveld. FC København har alt å spille for, og nærmest ingenting å tape. De kommer til å gi alt, og vi tror det holder til seier til fin odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen