More

  Supertreff for Tipsbladet – 28,50 i odds!

  Beste dobbel satt til 28,50 i odds

  Den fjerde gruppespillrunden i Champions League startet i kveld og det ble en skikkelig supertreff for Tipsbladet og alle våre lesere. Vi lanserer som alltid rundens beste dobbel i alle ligaer og turneringer vi følger tett. Denne tirsdagen hadde vi plukket ut Milan hjemme mot PSG som den beste favoritten til 3,00 i odds og Shakhtar Donetsk “hjemme” mot Barcelona til 9,50 i odds som den beste luringen. De to H-ene anbefalte vi å spille i en dobbel til 28,50 i odds og det ble supertreff for Tipsbladet og alle våre trofaste lesere! Tipsformen er dermed på sitt høyeste i år og vi anbefaler alle å tegne abonnement for kun en femmer! Da får du alle tipsene til alle ligaene før helgens runde!

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om ukens europacupkamper og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Gruppe E

  Ingen store overraskelser i gruppe E i kveld der Atletico Madrid holdt lekestue med 6-0-seier hjemme mot Celtic. Griezmann og Morata satt inn to mål hver mens Maeda ble utvist for skottene. Spanjolene topper dermed gruppen, men det er fortsatt hard kamp om sluttspillbillettene. For skottenes del ser det håpløst ut med kun ett poeng på de fire første kampene. Ciro Immobile ble som så ofte før den store helten da han satt inn kampens eneste scoring i Lazios 1-0-seier hjemme mot Feyenoord. Det var hans 200. mål for klubben, men målvakt Ivan Provedel måtte også hente frem sitt ypperste for å sikre poengene. Ett poeng skiller nå lagene i italienernes favør.

  Gruppe F

  Perfekt resultater i “dødens gruppe” i kveld for de som ønsker spenning hele veien inn. Dortmund reiste seg fra nedturen i “Der Klassiker” med helt fortjent 2-0-seier hjemme mot Newcastle og tok med det over tabelltoppen. Newcastle ligger nå helt sist i gruppen, men det er kun tre poeng som skiller alle fire lagene. I den andre kampen ble det ekstra stor spenning med tanke på vår oddsdobbel. Milan kom tidlig under hjemme mot PSG, men utlignet nesten umiddelbart. Giroud ga så italienerne ledelsen i starten av 2. omgangen og det holdt helt inn til supertreff for Tipsbladet.

  Supertreff For Tipsbladet
  Supertreff For Tipsbladet - 28,50 I Odds! 4

  Gruppe G

  Gruppe G har blitt akkurat like lite spennende som de fleste hadde sett for seg. Manchester City gjorde igjen jobben tirsdag med 3-0-seier hjemme mot Young Boys. Erling Braut Haaland med ny scoring og sluttspillplassen er nå også rent matematisk sikret etter fire strake seirer i gruppen. Der slår RB Leipzig følge etter 2-1-seieren borte mot Røde Stjerne. Det som gjenstår nå er å finne ut hvem av de to nederste lagene som får Europa League-plassen.

  Gruppe H

  Barcelona var ute etter å sikre seg sluttspillplass allerede i kveld, men mot Shakhtar Donetsk i Tyskland endte det med sjokktap 0-1. Det varslet vi som kjent om på forhånd og kunne juble inn supertreff for Tipsbladet til 9,50 i odds! I den andre kampen i gruppen gjorde Porto jobben med 2-0-seier hjemme mot poengløse Antwerpen og belgierne er dermed slått ut.

  Supertreff For Tipsbladet
  Supertreff For Tipsbladet - 28,50 I Odds! 5

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen