More

  Europa League: Eintracht Frankfurt – Rangers

  Straks avspark i Europa League-finalen, og Rangers-kaptein har satt seg som må å løfte trofeet som turneringens toppscorer.
  -Drømmen er å vinne finale, og samtidig bli toppscorer. Å hente hjem finalen er naturligvis det klart viktigste, sier høyreback James Tavernier til skotsk presse før finalen.
  Eintracht Frankfurt – Rangers
  Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan
  Onsdag 21.00
  Eintracht er ubeseiret, og kan bli bare tredje lag som løfter pokalen uten ett eneste tap i turneringen. Seier i kveld vil også være en flott revansj for innsatsen i hjemlig Bundesliga, der de etter 2-2 mot Mainz i siste kamp måtte nøye seg med 11.plass. Daichi Kamada er to bak Taverinr på toppscorerlista, og har målet klart for seg også han.
  Rangers tapte sine to første kamper uten å score mål, og også skottene blir én av bare tre klubber som har klart bragden, om de går hele veien etter den starten. Tavernier har scoret sine mål, men liten tvil om at Rangers har slitt offensivt etter skaden på Kemar Roofe. 29-åringen har ikke spilt siden den skotske semifinalen mot Rangers, men meldes nå klar til finale.

  H:2,35
  U: 3,20
  B: 3,05

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen