More

  Ettertraktet svenske

  24-årige Viktor Gyökeres leverte forrige sesong 17 scoringer på 45 Championship-kamper for Coventry, og åpnet denne sesongen kontoen allerede i sesongdebuten mot Sunderland. Svensken får stadig flere beundrere, og nå meldes Everton å ha ham på blokka.
  Everton har allerede hentet den belgiske midtbanespilleren Amadou Onana (£33 mill fra Lille) og Conor Coady (lån fra Wolves) denne uken, men skaden på Dominic Calvert-Lewin gjør at det også trengs offensive forsterkninger.
  Voldsomme protester fra fansen, kombinert med latterliggjøring i pressen, gjorde at Manchester United valgte å ikke gå videre med planene om å hente tidligere Stoke-angriper Marko Arnautovic (33) til Old Trafford. Nå mener lokal presse å vite at Watfords Ismaila Sarr er nestemann på lista.

  PSV Eindhoven-vingen Cody Gakpo, og Lazios Sergej Milinkovic-Savic er av andre som meldes å stå på Uniteds ønskeliste.
  Manchester City kom til kort i kampen om Marc Cuccurella, og leter nå annet steds hen etter en venstreback. Den spanske 21-åringen Sergio Gomez (Anderlecht) sies å stå høyt oppe på ønskelista.
  Newcastle leter fortsatt alternativer for spissduoen Chris Wood og Callum Wilson, og Sturm Graz-angriper Rasmus Højlund sies å være aktuell. Den danske 19-åringen ankom den østerrikske toppklubben så sent som i januar, men har allerede notert seg for 10 scoringer på 18 kamper.
  Luis Muriel (Atalanta) og Bamba Dieng (Marseille) er av andre angripere på Eddie Howes ønskeliste.
  Den spanske 19-åringen Yéremy Pino jaktes av både Arsenal og Liverpool, og The Gunners sies å stå fremst i køen for Villarreal-vingen som kan hentes til Premier League for en antatt overgangssum på £40 millioner.

  Nestenpensjonist Pierre-Emerick Aubameyang tilbake til London og Premier League? Ja, hovedstadspressen mener i alle fall å vite at Chelsea vurderer å hente 33-åringen etter salget av Timo Werner.
  Cardiff-manager Steve Morison bekrefter bud på den unge Bluebirds-spissen Isaak Davies fra Championship-kollega Burnley, men sier samtidig at angriperen ikke er til salgs. Den nå kneskadede 20-åringen skal ha blitt forsøkt kjøpt for £2,5 millioner.
  Aston Villa-angriper Ollie Watkins sies, akkurat som midtstopper Tyrone Mings, å ha havnet på kant med manager Steven Gerrard. Den unge angriperen var bare innbytter da Villa røk 0-2 mot nyopprykkede Bournemouth i ligapremieren, og sies nå å være til salgs.

  Nottingham Forest har brukt enorme summer på nye spillere siden opprykket, men virker fortsatt ikke ferdighandlet. Watford-angriper Emmanuel Dennis skal nå være ønsket på City Ground.
  Chelsea har allerede fått avslag på to bud på Leicester-forsvarer Wesley Fofana, men et tredje bud meldes å være på vei. Nå skal imidlertid også PSG ha kastet seg inn i kampen om midtstopperen som skrev ny langtidskontrakt med The Foxes så sent som i mars.
  Fortsatt ikke skaffet deg Tipsbladets Premier League-bibel? Vi minner om at du nå får fire uker med Norges eneste sport- og spillavis helt gratis, og at vi ettersender den drøyt 100 sider med PL-spesialen til alle som vil prøve oss.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen