More

  Ettertraktede Kåffa-profiler

  Med én kamp igjen å spille, kjemper KFUM Oslo en kamp mot i hovedsak Åsane om å kapre den siste kvalifiseringsplassen. Jesper Taaje er en del av KFUM Oslo-laget, og 24-åringen satser nå for fullt på fotballen.
  Mange ble imponert over det Taaje viste i HamKam. Klubben ville gjerne ha med forsvarsspilleren videre, men Taaje valgte selv å prioritere skolegangen.
  Nå har vinden snudd. Taaje har gjort en ny god sesong, og er den KFUM Oslo-spilleren som er høyest oppe på NTB-børsen. Nå ønsker Taaje å satse, og kanskje ser vi spilleren på et høyere nivå uansett hva som skjer med «Kåffa» denne sesongen.
  – Jeg vil prøve å nå så langt som mulig. Det har jeg lyst til. Jeg vil spille på det høyeste mulige nivået som jeg er god for. Først og fremst Eliteserien, så må det være førstemål også får vi ta det litt derfra, sier Taaje til Tipsbladet.
  – Ser du for deg en fremtid i KFUM Oslo?
  – Foreløpig fortsetter jeg i «Kåffa», men vi får se litt når overgangsvinduet åpner, fortsetter spilleren.
  – Dyktig faglig og flink med mennesker
  En annen KFUM Oslo-person som er ettertraktet er trener Jørgen Isnes. Tidligere har det vært rapportert at flere klubber ønsker seg Isnes. Taaje selv er full av lovord om treneren sin.
  – Jeg regner med at han er på blokka til sikkert flere klubber og han har nok også ambisjoner om det. Vi og han bør vel først og fremst prøve å komme oss så langt som mulig med «Kåffa» i hvert fall denne sesongen, uttaler 24-åringen.
  – Hva er de største styrkene til Isnes?
  – Jørgen er dyktig faglig og han er veldig flink med mennesker. Det er en trener jeg trives veldig godt under, fortsetter Isnes.
  Lang vei til Eliteserien
  Akkurat nå ligger KFUM Oslo på den siste kvalifiseringsplassen. Taper laget mot Jerv og Åsane vinner mot Raufoss, ryker kvalifiseringsplassen. Sandnes Ulf ligger tre poeng bak KFUM Oslo, men har fire mål mer i minus enn «Kåffa». Det er med andre ord mye å spille for foran denne OBOS-runden.
  – Det er jo kvalifisering vi har jobbet for i hele år. Det har vært målsetningen, og det er tungt om det ryker nå.
  – Er dere gode nok for Eliteserien?
  – Det er et godt spørsmål. Veien er lang frem dit, men hvis vi klarer å vinne alle kampene og komme oss dit så kanskje. Det blir tøft, men vi må utvikle oss, fortsetter Taaje.
  Taaje tror at kampen mot Jerv blir tøff og at det blir en ordentlig krigerkamp. Forsvarsspilleren mener Jerv har noen gode individualister og er et kult lag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen