More

  Erik ten Hag vil hente ny Ajax-spiller

  Manchester United har satt seg fore å snyte Chelsea for Edson Alvarez i januar

  Old Trafford-klubben akter å måle krefter med søkkrike Chelsea i overgangsvinduet. Blåtrøyene maktet ikke hente Alvarez i sommer, siden klubbeier Todd Boehly var travelt opptatt med å hente Pierre-Emerick Aubameyang før overgangsvinduet stengte. 

  Jorginho og N’Golo Kantes kontrakter utløper ved utgangen av sesongen. Det betyr etter alle solemerker at Graham Potter må hente nye midtbanespillere.

  Chelsea kan derfor få ubehagelig konkurranse om spilleren like over nyttår. Erik ten Hag har nemlig et par ess i ermet. De røde djevlene har allerede forsterket med to spillere fra Eredivisie i form av Lisandro Martinez og Antony. Begge har vært delaktige i Uniteds snuoperasjon. Alvarez’ tidligere lagkamerater kan gi United en fordel. 

  Den mexicanske landslagsspilleren har spilt 16 av Ajax’ totalt 17 kamper denne sesongen. Amsterdam-klubben har likevel bestemt seg for å selge 25-åringen så snart vinterens VM-sluttspill er overstått. 

  Om lysten til å selge skyldes Wesley Sneijders uttalelser, hvor han kritiserte Alvarez’ manglende evne til å spille ut fra forsvar, vites ikke. Hva som derimot er sikkert, er at både Chelsea og Manchester United må belage seg på å betale om lag €45 millioner for Alvarez. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen