More

  Én ut og én inn i Everton

  Conor Coady havnet i skyggen etter Wolves-manager Bruno Lages nye taktiske disposisjoner som så den normale trebackslinjen vike for fire bak. Den 29-årige midtstopperen er på et punkt i karrieren hvor han ikke kan tillate seg å slite benk, og da Everton slo på tråden var ikke Liverpool-fødte Coady vanskelig å be. 
  -Jeg føler meg priveligert og veldig heldig som gis denne muligheten i en klubb som Everton. Jeg over å gi absolutt alt, hver eneste dag, for denne klubben, sa Coady etter å ha signert sesonglang låneavtale med The Toffees.
  Coady ble fjerde nykommer på Goodison, etter Burnley-duoen James Tarkowski og Dwight McNeil, samt tidligere Wolves-back Ruben Vinagre. Jakten på ny midtstopper startet umiddelbart etter ligaåpningen, der både Ben Godfrey og Yerry Mina forlot banen med skader. 
  Samtidig med Coadys ankomst, er den unge Everton-angriperen Nathan Broadhead sendt ut på lån. 24-åringen skal denne sesongen score mål for Wigan i The Championship, eter forrige sesong å ha bidratt til etterlengtet opprykk for Sunderland. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen